To je to što me zanima!

Dida Toni dobio konkurenciju: Zoran je zvijezda Instagrama

Umirovljenik Zoran Stanković iz Srbije postao je hit na Instagramu koji je preko noći postao 'influencer', a njegovi obožavatelji ludi su za njegovim opisima fotografija koje svakodnevno objavljuje
Vidi originalni članak

Ovo je profil sasvim običnog penzionera, stoji u opisu Instagram profila Zorana Stanković iz Srbije koji je preko noći postao nova je konkurencija našem Mondom tigru, Taljatu Selmaniju zvanog dida Toni.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zoran je nedavno postao aktivan korisnik Instagrama te je ubrzo prikupio više od 32 tisuća pratitelja.

Svakodnevno objavljuje svoje selfije, a opisi fotografija su mu datumi kojih je nastala fotografija. Njegovi pratitelji mu za jednu fotografiju 'ostave' čak više od 12 tisuća lajkova.

- Svaka slika se iščekuje više nego nova sezona Game of Thronesa - komentirali su obožavatelji, a nekima je zasmetalo to što ih deda Zoki ne želi 'zapratiti' jer prati samo dvije osobe.

- Sad kad si toliko popularan, možeš birati koju babu hoćeš. A i ovi iz kafića neka ti od sada plaćaju što piješ kavu kod njih - komentirao je obožavatelj jer djed Zoki često objavljuje fotografije dok pije kavu.

Na svakoj fotografiji vide se njegovi uredno počešljani brkovi te moderne i pomalo retro naočale, bilo sunčane ili dioptrijske, te odijelo i košulja što pokazuje da Zoki prati modne trendove.

- Obesmislio si didu Tonija s njegovom izjavom 'Vježbaj pi*da ti materina', ovako nisi ni riječi progovorio, a legenda si - komentirali su drugi.

Deda Zoki je već počeo davati intervjue za medije, s čime se pohvalio na svom Instagram 'storyju'.

SUDJELUJTE U ANKETI:

Dok je još bio u početku svoje 'influencerske' karijere, objavio je nekoliko fotografija iz mladosti, a obožavatelji su ga pohvalili kako se još uvijek dobro drži.

- Stari šmeker, takav si i danas, svaka čast - poručili su.

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Rara Avis_1 23.04.2019.

    nagovaram baku da otvori profil...;)

  • mica trftaljka 21.04.2019.

    Dida Toni je jedinstven dida Toni je dida Toni STA ne vjezbas pit... Ti mat.. .

  • rijetko kulturan 21.04.2019.

    Bježeća internet slava..

Komentiraj...
Vidi sve komentare