To je to što me zanima!

Diesel v. Johnson: Sve što smo vidjeli bila je samo predstava?

Cijeli filmski svijet iznenadio se svađom između Vina Diesela i Dwaynea Johnsona, ali kako stvari stoje, možda smo dobili samo dobro izvedenu predstavu dvojice prijatelja
Vidi originalni članak

Premda se činilo da je svađa između glavnih zvijezda serijala 'Brzi i žestoki', Dwaynea Johnsona i Vina Diesela, prava stvar te da su glumci stvarno raskrstili jedan s drugim, prema novim informacijama stvari možda nisu toliko dramatične.

Kako se može pročitati, u stvari bi u pitanju mogao biti samo marketinški trik kojim Dwayne 'The Rock' Johnson i Vin Diesel pokušavaju stvoriti dramu i napetost prije izlaska 'Brzih i žestokih 8' u kina. Što je još bolje, izgleda kako je dobar dio njihove kavge osmišljen da bi se promovirala kečerska bitka za 'World Wrestling Entertainment', s Dieselom i Johnsonom kao glavnim suparnicima.

- Sve je to jedna golema šala, i sve je za publicitet - izjavio je izvor blizak glumcima.

Da podsjetimo, 8. kolovoza je 'The Rock' na Instagramu nazvao neimenovane kolege mekušcima, da bi se nešto kasnije saznalo da su mekušci o kojima je govorio konkretno jedan jedini glumac - Vin Diesel.

- 'The Rock' je uvjerio Vina da mu se pridruži u stvaranju drame između njih tako da bi to mogli pretvoriti u kečerski susret prije izlaska 'Brzih i žestokih 8' u kina - dodao je izvor.

Kako se 'WWE’s Wrestlemania 33' odvija 2. travnja 2017. a 'Brzi 8' ima datum izlaska postavljen na 14. travnja, tako nam te tvrdnje sada i ne izgledaju pretjerano čudno. Kad svemu rečenom dodamo i činjenicu da je Johnson nazivao svoje suparnike mekušcima, dok se aktivno hrvao, stvar nam i te kako ima smisla.

Jasno, uvijek postoji mogućnost da je sve to samo podudarnost i da je ovo samo 'metoda' kojom se pokušava ugasiti vatra koja je izbila između glumaca te pomesti sve ispod tepiha. Kako god bilo, o ovoj ćemo priči još čuti.

'Brzi i žestoki 8' u američka kina dolazi 14. travnja 2017. godine, što znači da bi i kod nas mogao doći na isti datum, ili čak koji dan ranije.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Poison Ivy † 01.09.2016.

    KAVGE??? Pa Raduloviću, majku mu, kada pišeš za hrtvatski portal, probaj i pisati HRVATSKI!!! Ovo je više prešlo svaku mjeru!

  • koko82 01.09.2016.

    zasto placat reklamu kad mozes "procurit" neku pikanteriju i pustit medije da naprave svoje..... smart PR

  • Rumpelstiltskin 31.08.2016.

    Hahaha, a je teško zmiksat priču za medije i još dok mediji to promučkaju pa malo dodaju oduzmu i evo napoja o kojem se opet može pisati ili u ovom slučaju čuditi :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare