To je to što me zanima!

Dilara Džiahnu priznaje istinu o Alperu koja će ga šokirati

Džihan je saznao da je Alper u novine lansirao lažnu vijest o tome da je u ljubavnoj vezi s Gulseren s kojom ima izvanbračnu kćer Hazal. Odlučio je posjetiti Alpera...
Vidi originalni članak

Gulseren je žao što ne provodi dovoljno vremena s Džansu, a Džihan smišlja plan kako da ih zbliži. Svi djelatnici iz Gulserenina ureda zbog uspješnog rada nagrađeni su odmorom, a smještaj će dobiti u jednom od Džihanovih hotela. 

Čim je od uprave primila tu vijest, Gulseren poziva Džansu da joj se pridruži. Džansu od Dilare traži da joj dopusti da ode na odmor s Gulseren, ali Dilara odbija to učiniti. Dilara misli da će Džansu, Džihan i Gulseren zajedno otići na odmor. 

Unatoč Dilarinu protivljenju, Džansu odlazi na putovanje s Gulseren. Džihanov otac Rahmi odlučio je surađivati s Keriman te ponudi da plati jamčevinu za Gulserenina supruga. Ozkan stoga dolazi u Gulsereninu kuću s novinama u ruci te traži objašnjenje. 

Džihan je saznao da je Alper u novine lansirao lažnu vijest o tome da je u  ljubavnoj vezi s Gulseren s kojom ima izvanbračnu kćer Hazal. Odlučio je posjetiti Alpera i ispitati ga što ga muči.  Alper mu je rekao da isto pitanje postavi svojoj supruzi Dilari, što ovaj i učini. Ona je prisiljena priznati mu istinu koja će ga šokirati – Alper je njezin brat,  a činjenica da je Alper izvanbračni sin Dilarina oca mogla je ugroziti njezin status u visokom društvu, pa mu je davala novac kako bi ga ušutkala. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Anowack 18.01.2016.

    serija je super.Natabanu.com ima vec 48 epizoda.

  • ninaa2431 18.01.2016.

    Odlična serija! :))

  • BLAGICA 18.01.2016.

    SUPER SERIJA

Komentiraj...
Vidi sve komentare