To je to što me zanima!

Diler otkrio: Prince je za drogu plaćao i do 40 tisuća dolara

Princea je, kaže, upoznao još u 80-ima dok je snimao film “Purple Rain”. Čovjek koji je možda neizravno sukrivac za smrt glazbenika u 57. godini ne osjeća se odgovornim
Vidi originalni članak

Samo dva dana nakon smrti pjevača, diler drogama, koji se predstavio kao Doktor D, rekao je da je Princeu znao donositi zalihu za šest mjeseci te da bi mu glazbenik iskeširao i do 40.000 dolara.

- Prince je patio od tjeskobe - kaže Doktor D. Dodaje da je pred nastup imao tremu.

- Pitanje je bi li uopće mogao izaći na binu da nije bilo lijekova - opisuje diler.

Princea je, kaže, upoznao još u 80-ima dok je snimao film 'Purple Rain'. Čovjek koji je možda neizravno sukrivac za smrt glazbenika u 57. godini ne osjeća se odgovornim.

- Već tada je uzimao jake analgetike u kombinaciji sa speedom koji bi mu davao energiju za nastup nakon što bi ga tablete umirile - otkriva diler. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • al 25.04.2016.

    sa tolikom lovom on se prasi sa spidom i nekim tabletama za smirenje.mislim stvarno je seljak.umisto da se prasi sa kokom on se udara ovimm jeftinim smecem.toliko od mene!

  • --- DAVOR --- 25.04.2016.

    Ajmo svi R.I.P-at za narkićem a u svijetu umire svakodnevno tisuće plemenitih,humanih dobročinitelja koji nisu bili ni sekunde na tv-u pa su nebitni?? Svakih par sekundi od gladi umire jeddno ljudsko biće a ja da šmrkljam za narkićem koji za 6 mjeseci fiksa plati desetke tisuće dolara. Nisam Retardinho.

  • Frank Sinatra 25.04.2016.

    Lako sad srat kad se čovik ne može branit ... takve stvari su osobne i tako treba i ostati ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare