To je to što me zanima!

Dinamov junak okušao se i u glazbenim vodama, snimio duet s turbofolk pjevačicom Oliverom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Uz uspješnu nogometnu karijeru, Drmić je snimio duet s Oliverom Matijević, turbofolk pjevačicom iz Zadra, koju smo ovog proljeća gledali u showu 'Gospodin Savršeni'
Vidi originalni članak

Josip Drmić (30) jedan je od junaka sinoćnje pobjede Dinama 4:1 nad norveškim Bodeom, kojom su plavi ušli u Ligu prvaka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uz uspješnu nogometnu karijeru Drmić je snimio duet s Oliverom Matijević, turbofolk pjevačicom iz Zadra, koja je sudjelovala u trećoj sezoni 'Gospodina Savršenog'. Drmić je, također, bio i jedan od trojice koautora pjesme.

ZANOSNA FOLKERICA Olivera iz 'Savršenog' privukla pažnju guzom, otkriva nam je li stavljala silikone kako se priča

- Mamiš me danju, mamiš me noću, igraš mi se s glavom samo tvoje tijelo hoću. Zaljuljaj kukovima, pokaži sve što imaš, nek noćas sve zaigra, nek ljubav dominira - pjeva Drmić.

- Kao što mnogi znaju, ja sam netko tko je otvoren za sve. Pogotovo kad je glazba u pitanju, tad nema granica. Ovaj put sam u sasvim drugačijoj ulozi, ali sretan što sam dio ovog projekta! Htio sam nešto drugačije i ova pjesma je autobiografska, a samim time je i drugačija i posebna. Olivera i ja smo našu ideju pretvorili u stvarnost i napravili ovu pjesmu. Bilo je tu mnogo muke, ali na kraju mislim da smo dočarali poruku ove pjesme - rekao je Drmić u siječnju.

LUKSUZNI 33. ROĐENDAN Olivera feštala s nogometašem, na dar dobila putovanje u Dubai

Olivera Matijević, inače, karijeru je započela 2018. godine nastupom u 'Zvezdama Granda', no ispala je već u prvom krugu. Medijsku pozornost privukla i s kratkom vezom s pjevačem Darkom Lazićem.

POGLEDAJTE VIDEO: MIA NEGOVETIĆ OTKRILA S KIME BI VOLJELA SNIMITI DUET

 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Saturnia Pyri 25.08.2022.

    Kaj to nije Hana na slici?

  • jack_daniels_1 25.08.2022.

    Možda mi ovaj komentar nece izbrisati. Bravo Drmiću! Super partnerica, odlična muzika.

  • jack_daniels_1 25.08.2022.

    Zašto mi vec dva puta brišete ovaj komentar? Je li on uvredljiv? To je samo konstatacija…”Sad se svi cudom cude, a kao ne zna se da nogometasi tulumare uz turbo folk i cajke”

Komentiraj...
Vidi sve komentare