To je to što me zanima!

Dinamovci slavili titule s boljim polovicama, Petkovića s tribina bodrila zaručnica Iva Šarić...

Bruno i Iva prvi put su zajedno viđeni u zagrebačkom restoranu krajem 2020. godine, a u travnju prošle godine dobili su sina Adriana. Bruni je Adrian prvo dijete, dok Iva ima još dvojicu sinova iz prvog braka
Vidi originalni članak

Dinamo je u subotu navečer osvojio 23. naslov prvaka Hrvatske. U derbiju na Maksimiru svladali su Hajduk 3:1, a nakon napete utakmice plavi su pozirali sa svojim boljim polovicama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bruno Petković (27) fotografirao sa zaručnicom Ivom Šarić (33). Pozirao je u dresu sa peharom u ruci, a Iva je bila u trapericama i bijeloj košulji, koja je otkrila ravan trbuh nakon rođenja sina. Sudeći po izrazima lica, bili su presretni zbog još jedne pobjede u nizu. Rijetko ih se može vidjeti zajedno na javnim događanjima. 

Podsjetimo, Bruno i Iva po prvi put su zajedno viđeni u jednom zagrebačkom restoranu krajem 2020. godine, a u travnju prošle godine dobili su sina Adriana. Njemu je Adrian prvo dijete, dok Iva iz braka s umirovljenim nogometašem Jerkom Lekom (42) ima još dvojicu sinova, Carlosa i Leona.

ANKETA DEBATA Tko je bolji nogometaš, Bruno Petković ili Marko Livaja?

Ni ostali nogometaši nisu skidali osmijeh s lica. Mislava Oršića (29) došla je podržati cijela obitelj, supruga Suzana te njihova dva sina. 

Marko Tolić (25) proslavio je pobjedu poljupcem na terenu sa zaručnicom Gabrijelom. Tandara se za ovu posebnu prigodu čak i uskladila s dragim.

Dominika Livakovića (27) došla je podržati njegova zaručnica Helena Matić. Pobjedu su proslavili i Amer Gojak (25) te njegova novopečena supruga Irma.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare