To je to što me zanima!

Dinko Bogdanić: Luka ima estetiku tijela koja privlači

Uoči finala “Plesa sa zvijezdama” Bogdanić je komentirao ovogodišnje sudionike. A Lana Jurčević i Luka Nižetić iscrpno treniraju...
Vidi originalni članak

Natjecanje se približava kraju i svi smo na izmaku snaga. Koljena su mi polukrvava. Jedva čekam svoj posljednji ples. Nakon toga slijedi fešta, našalio se splitski pjevač. Iako su suparnici u finalu HRT-ova showa “Ples sa zvijezdama”, odnos Luke Nižetića (24) i Lane Jurčević (23) nije se promijenio. Dugogodišnji prijatelji navijaju jedno za drugo. Lana Jurčević “leti” na sto strana. Pjeva na humanitarnim koncertima, putuje zbog raznih snimanja i iscrpno trenira. I ona s Lukom dijeli “patnju” zbog “plesne boli”.
- Naravno da boli, ali ne mišići već modrice od svih mogućih udaraca. Ali nećemo kukati. Idemo u subotu zabaviti Hrvate i priuštiti im show. Luki želim da bude najbolji što može, kao i dosad - kaže Lana. Član žirija, baletan Dinko Bogdanić (56), komentirao je fizičku ljepotu sudionika “Plesa sa zvijezdama”.
- Nikolina Pišek zrači strašnim seksepilom. Nicolas, Ištvan i Luka imaju estetiku tijela koja vas privuče. Teško je reći jesu li to oči, ruke, noge ili cijela pojava - kaže. Kako ga često pogrešno interpretiraju u medijima, Dinko je odlučio u potpunosti se deklarirati. Kaže kako je homo, hetero i biseksualac.

PLESATI NIJE ZABORAVILA
Čini mi se da je u ovoj sezoni 'Plesa’ bilo previše natjecanja, a premalo druženja, govori Zrinka Cvitešić (28). Ona je u Avenue Mallu s natjecateljima iz lanjskog showa promovirala knjigu “Zaplešimo”. Nikolina Pišek bila je voditeljica

Idi na 24sata

Komentari 6

  • beebee 20.12.2007.

    sad je jasno zašto je maltretirao balerine...ne voli konkurenciju....

  • aretha 20.12.2007.

    ME MENI JE LUKA PREEEEZGODAN....

  • maLLa 20.12.2007.

    haha ma peder je

Komentiraj...
Vidi sve komentare