To je to što me zanima!

Dinko i Almira godinama su u svađi, a sada su skupa u žiriju

Kad je profesija u pitanju, mogu sjediti i s eventualnim neprijateljem i razgovarati o profesiji. A poslije toga možemo izaći i svak' na svoju bandu, kako bi rekli Dalmoši, rekao je Dinko
Vidi originalni članak

Iako su prije nekoliko godina 'ratovali', plesač i koreograf Dinko Bogdanić (69) sad ocjenjuje kandidate showa 'Ples sa zvijezdama' s baletnom nacionalnom prvakinjom Almirom Osmanović (60). Naime, kad je Bogdanović zamijenio Osmanović na mjestu ravnateljice baleta splitskog HNK, a na istoj poziciji ju je zamijenio i u zagrebačkom HNK prije gotovo 20 godina, krenulo je medijsko ratovanje. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Optuživala ga je da je govorio laži o njezinom radu, a sve kako bi prikrio svoje nedostatke. Njega je to pogodilo jer nije mogao vjerovati da ga bivša prijateljica ima namjeru ocrniti, piše Jutarnji list

U pozadini cijele svađe bila je prijava rumunjske plesačice Alexandre Berte koja je rekla kako ju je Dinko izvrijeđao na probama, a zatim su uslijedile i prijave drugih plesačica. Optužbe je odbacio i izjavio:

- Kad poludim, iziđem, odem u ured. Vičem, što je normalno kad radite sa 60 ljudi. Moj je problem to što živim balet - rekao je Dinko prije tri godine. 

I sad se evo, spletom okolnosti, dvoje starih prijatelja opet našlo na istom mjestu u isto vrijeme - u žiriju showa 'Ples sa zvijezdama'. Između njih sjedi Tamara Despot pa ne bi trebalo doći do svađa u live prijenosu emisije. Bogdanić je izjavio kako se neće obazirati na prošle nesuglasice jer je veliki profesionalac.

- Kad je profesija u pitanju, mogu sjediti i s eventualnim neprijateljem i razgovarati o profesiji. A poslije toga možemo izaći i svak' na svoju bandu, kako bi rekli Dalmoši. Među nama je jedna vrlo lijepa atmosfera i sve funkcionira kako treba - rekao je Dinko, dok je Almira kratko prokomentirala: 'Družba je družba, služba je služba!', piše Jutarnji list. 

Pratite nas na našem Instagram profilu!

SNIMALA SE KAKO LEŽI I PJEVA U OSKUDNOM KOSTIMU: 'Sanjao sam te noćas i sram te bilo', poručio joj fan

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Liliana_1 19.03.2019.

    I tako ne gledam taj dosadni show. Gledati ples za mene je dosadno. Najbolji je rtl on ima zanimljive emisije. Nova i hrt nisu rtl u do koljena.

  • Liliana_1 19.03.2019.

    Dinko je ženomrzac i nasilnik.

  • 19.03.2019.

    Ko ovo gleda

Komentiraj...
Vidi sve komentare