To je to što me zanima!

Dinko i Jakov tijekom bijega sreću Alena, Lara je slobodna

Lara se vraća po Zlaju i susreće Anu. Njih dvije se verbalno sukobe i Lara joj otkriva da su se ona i Jakov pomirili. Šokirana Ana nakon toga doživi živčani slom
Vidi originalni članak

Kroz razgovor s tužnom Nikol, Lucijan saznaje da je Nikol njegova polusestra i šokiran je tim saznanjem. Ipak, ne govori joj ništa, ali smatra da je Šimun kriv što mu je skrivao istinu. Lucijan, pak, i dalje planira osvetu Zlatarevima. Nakon što Leila odlazi dati svoj iskaz na sudu, svi su u strahu što će biti. No, dočeka ih divna vijest: Lara je slobodna. Lara se vraća po Zlaju i nakon srdačnog dočeka od strane Anđele, Tončija i Kike, susreće Anu. Njih dvije se verbalno sukobe i Lara joj otkriva kako su se ona i Jakov pomirili. Nakon što ostatak obitelji bude na Larinoj strani, Ana doživi živčani slom.

Jakov i Dinko dolaze u Italiju te Jakov inzistira da pomogne Dinku dok se ne snađe. Dinko sa sumnjivim tipom dogovara izradu lažnih dokumenata. Falsifikator ih izdaje policiji te su Dinko i Jakov prisiljeni bježati od karabinjera. Doživljavaju novi šok kada u svom bijegu nalete ni manje ni više nego na Alena. Alen i Dinko ne uspijevaju nagovoriti Jakova da ostane s njima.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Šarlota 29.01.2013.

    Reportaža o seriji kojoj je pala gledanost za koliko? 80%? Što će nas sada preko novina "ubijati" sa Larinim izborom? Nije li lakše objasniti autorici da je pretjerala jer će je i ovo odvesti u bankrot?

  • Filozof_1 28.01.2013.

    Do kada će ova trakavica trajati?? Tražim mladog zgodnog psihologa da se pozabavi sa ožujkom-travnjom-svibnjom da mi malo odmorimo :)

  • jurka 007 28.01.2013.

    Kad je Lara sretna i ja sam sretna :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare