To je to što me zanima!

Dino Bubičić i I. Paris će se vjenčati pred kamerama

Dinu Bubičića i Ivanu Paris u njihovim pripremama za vjenčanje pratit će televizija. Pred kamerama će završiti zaručnički tečaj, odabrati vjenčanicu...
Vidi originalni članak

Bivši Mister Hrvatske i bivša Miss Universe trebali bi se vjenčati 23. listopada u Pazinu, odakle je Ivana. Dino Bubičić (28) i Ivana Paris (26) već su poslali pozivnice gostima i odabrali prijatelje iz djetinjstva za kumove. Pripreme za vjenčanje pratit će kamere Nove TV. Ekipa 'Red Carpeta' u seriji reality reportaža pod nazivom 'U dobru i zlu' družit će se s budućim mladencima već od ove nedjelje. Pred kamerama će odabrati vjenčanicu, proslaviti momačku i djevojačku večer, završiti zaručnički tečaj i stati pred oltar. U tome će im pomoći organizatorica vjenčanja Nadja Skazlić. Par je započeo vezuje vezu i započeo u reality showu 'Farma'. Potom su zajedno bili i u bosanskom reality showu 'Big Mama'. Ivana se nakon toga preselila Dini u Rijeku, gdje žive s njegovom majkom Nevenkom.
- Nismo dugo u vezi, ali oboje imamo dovoljno godina da shvatimo da odgovaramo jedno drugome i da želimo provesti život zajedno - rekli su nedavno zaručnici. Ivana nam je rekla da je jako sretna zbog vjenčanja, a najviše se veseli rođenju prvog djeteta.

PRVI SIN ĆE SE ZVATI LEONID, PO DININU DJEDU
Ivana je rekla da je tek nedavno počela uživati u trudnoći jer su je dugo mučile mučnine. Mladi par nedavno je otkrio da će sina, kojeg od milja zovu Mali Bubi, nazvati Leonid, po Dininu pokojnom djedu. Ivana bi trebala roditi 27. prosinca.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • macak79 14.09.2010.

    ma daj nisam ni sumnjao da žele biti na tv-u

  • _lackovic_ 14.09.2010.

    a kpje je toj ženskoj uopće pravo prezime? čisto sumnjam da se tako vodi u matičnoj knjizi rođenih.

  • nefertete 14.09.2010.

    Koga briga?

Komentiraj...
Vidi sve komentare