To je to što me zanima!

Dino: Imam s čim zadržati Vlatku, Dikan to nije znao

Mister Hrvatske stao je u obranu svoje djevojke Vlatke Pokos jer mu je dosta javnog vrijeđanja njezinog bivšeg supruga Josipa Radeljaka
Vidi originalni članak

Dino Bubičić (26) progovorio je o aktualnoj sapunici Radeljak - Pokos jer mu je dozlogrdilo javno vrijeđanje Josipa Radeljaka. Bivši suprug Vlatke Pokos nedavno je ustvrdio kako s njom još uvijek ima seksualne odnose te da su se 23. listopada intimno družili. Dino smatra kako je ovim zadnjim izjavama Dikan prevršio svaku mjeru te mu je poručio "loš pokušaj gospodine Radeljak".
- Prešao je granicu dobrog ukusa. On je imao svoju priliku, ali nije znao kako je zadržati. Neka se pomiri s tim da je njegovo vrijeme prošlo, jer je ja sa svojih 26 godina očito imam s čim zadržati - zaključio je Mister. Dodao je kako do sada nije reagirao jer je mislio da će javna vrijeđanja prestati.
- On nikako da shvati da je prošlost, a ja sadašnjost. Ako ne prestane predočit ćemo i i njegove poruke javnosti - kazao je Dino za jedan portal. Na kraju je dodao da su se on i Vlatka tog 23. listopada intimno družili u njezinu stanu te da nema govora da je ona taj dan provela s Dikanom. Vlatka je na to kratko rekla kako je Dikan stari ofucani perverznjak, koji sve što kaže - laže.
- On je sotona himself i ne razumijem kako može biti takvo đubre kad dobro zna što je istina. Pretvorio se u monstruma koji zbog ludila ili staračke demencije želi uništiti moju vezu s Dinom - rekla je Vlatka.

DIKAN: VLATKA JE IZ ZABITI, JA SAM JE HTIO PRIPITOMITI

Idi na 24sata

Komentari 29

  • FAM 26.11.2008.

    ludilo, bas su zabavni, pogotovo onaj starkelja hehehheheh. ne volim ni jedno od njih troje , ali za ljubomornijeg tipa od tog Dikana nisam jos cula hhehehe postaje bas bolesno heheh, ali posto nam je drustvo komplet malo susu sto ne bi bili i oni heheheh

  • koka 30 26.11.2008.

    ovdje neko pise komentare sa \"dino sine\"da to nije dikan????????

  • UblehaBa 26.11.2008.

    Malo je \'opraši\' bijelim i ona sretna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare