To je to što me zanima!

Dino Jelusić podijelio tužnu vijest: 'Bila je predivna duša. Prokleti karcinom. Shrvan sam'

Snimali smo zajedno duet prije 10 godina u Johannesburgu, pjesmu koju sam napisao i koja nikada nije službeno objavljena. Je**** karcinom, napisao je Dino u objavi
Vidi originalni članak

Pjevač Dino Jelusić (29) na društvenim mrežama podijelio tužnu vijest da je njegova kolegica Yvette Barnard preminula nakon borbe s teškom bolesti. 

- Snimali smo zajedno duet prije 10 godina u Johannesburgu, pjesmu koju sam napisao i koja nikada nije službeno objavljena. Je**** karcinom - napisao je glazbenik uz fotografiju preminule kolegice.

Mnogi pratitelji su mu pružili podršku u ovim teškim trenucima i poželjeli sućut zbog smrti kolegice.

Dino je prošle godine postao član legendarne rock skupine Whitesnake, a ovih se dana na Facebooku prisjetio i svojih početaka i nastupa na dječjem Eurosongu.

'ZA MALO NJEŽNOSTI' 'Aki je zauvijek zaspao': Parni valjak dirljivim stihovima se oprostio od svojeg pjevača

Danas jedan od najtraženijih domaćih glazbenika. Putuje s rock sastavom čiji se albumi u svijetu prodaju u milijunskim primjercima, a svoje glazbene snove ostvario je u Americi.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Zdenka Grgurić 26.01.2022.

    Samo hrabro Dino! Ostani jak..moja sućut dušo 😔

  • vedii888 25.01.2022.

    teško je to.

  • Čmar Finger 25.01.2022.

    Nikada čuo za tog lika niti za tu pjevačicu što je preminula! Duet snimili koji nikada nije pušten... Ekvivalent Ja sam snimio film sa Mia Kalifa ali nikada nije pušten u javnost

Komentiraj...
Vidi sve komentare