To je to što me zanima!

Dino Jelusić: Ponosan sam što sam imao priliku raditi s Tarom

Jelusić je u emotivnoj poruci na društvenoj mreži, koja je u manje od sat vremena 'skupila' više od tri tisuće lajkova, čestitao i svojim suparnicima, točnije Bojanu i Ashley
Vidi originalni članak

Nakon osam tjedana rada i druženja, stigli smo do kraja ove sezone emisije 'Zvijezde pjevaju'. Počašćen sam što sam u svom prvom mentorstvu imao priliku surađivati s predivnom Tarom Thaller te na kraju i pobijediti. Zaista ne znam postoji li itko s kim bi radije dijelio ovaj trenutak, napisao je Dino Jelusić (26) na svom Instagram profilu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U osmoj sezoni pobjednici showa 'Zvijezde pjevaju' su Tara Thaller (21) i mentor Dino. U napetoj finalnoj večeri 'borili' su se s Ashley Colburn (32) i Bojanom Jambrošićem (33), a oba para dobili su maksimalne bodove, barem kada je žiri u pitanju. Ipak, srca gledatelja osvojio je najmlađi par - Dino i Tara. 

Jelusić je u emotivnoj poruci na društvenoj mreži, koja je u manje od sat vremena 'skupila' više od tri tisuće lajkova, čestitao i svojim suparnicima, točnije Bojanu i Ashley. 

- Čestitke Bojanu i Ashley, bilo je gusto i napeto, ali smo mi kao finalisti bili toliko neopterećeni i družili smo se kao da smo svi pobjednici, što i jesmo. Hvala svim natjecateljima koji su ovih osam tjedana učinili toliko lakšima i zabavnima. Rekli su nam da će se razviti kompetitivnost, ali kod nas se to nije dogodilo i ostali smo jedna velika vesela družina. Hvala svima u produkciji, našoj kostimografkinji, šminkericama, koreografkinji, bendu i bekvokalima - nastavio je pobjednik osme sezone zabavnog showa 'Zvijezde pjevaju'. 

Ipak, posebne zahvale otišle su ipak njegovoj publici i navijačima. Dino je na kraju dirljive poruke svojim brojnim pratiteljima čestitao Uskrs i dodao da uživaju u reprizi showa.

- Zaslužena pobjeda. Glasala sam sto puta za vas. Toliko ste savršeni i nadam se da ćeš sada snimiti neki album - samo su neki od komentara. 

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • kruti 21.04.2019.

    samo jedno pitanje: TKO je ta tara????

  • Biljka_1 21.04.2019.

    Ajd napokon da nisu namjestili da pobijedi strankinja s americkim hrvatskim.

  • 21.04.2019.

    vec su ih proglasili da su momak i cura. ali stvarno zaslužena pobjeda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare