To je to što me zanima!

Dino Merlin otkazao suradnju bubnjaru 'zbog netrpeljivosti'

Češljar je, podsjećamo, rekao da bi 'poslao tenk' na Hrvate koji su u Mostaru prosvjedovali protiv Željka Komšića, a kasnije je medijima predložio da napišu kako su ga hakirali
Vidi originalni članak

Razočaran sam, tužan i oštro osuđujem nedavne postupke glazbenog suradnika Amara Češljara koji je svojim neumjesnim komentarima nanio nemjerljivu štetu timu profesionalaca i umjetnika koji sa mnom već nekoliko desetljeća diljem svijeta kroz glazbu propagiraju ljubav, mir i dobro, rekao je Dino Merlin (56).

Glazbenik je otkazao suradnju svom bubnjaru Amaru Češljaru koji je rekao da bi "poslao tenk" na Hrvate koji su u Mostaru prosvjedovali protiv Željka Komšića.

Češljar je, podsjećamo,  u komentaru na jednome od sarajevskih portala na članak o prosvjedima u Mostaru napisao: 'Ma tenk poslat i opleti. Ovo je ba ludilo. Nema tu glave za razgovore', a kasnije je hrvatskim medijima predložio da izvijeste da su mu hakirali profil.

- Zbog nepoštivanja osnovnih principa na kojima je zasnovano naše djelovanje, odlučio sam odmah otkazati daljnju suradnju Amaru Češljaru - oštro je rekao Merlin.

Kaže da ne dopušta da njegovi suradnici na bilo koji način isključuju bilo koga.

- Svi moji suradnici dobro znaju da moji životni svjetonazori ni na koji način ne isključuju bilo koji narod ili pojedinca i da u mom timu nema mjesta onima čiji stavovi izražavaju i pozivaju na nacionalne, rasne, religijske ili bilo koje druge vrste netrpeljivosti - ustvrdio je glazbenik.

Građane je pozvao na razumno djelovanje kako bi preuzeli odgovornost za svoje riječi i djela.

- Moramo biti korektivi jedni drugima u izgradnji tolerantnije budućnosti - zaključio je Merlin.

KATE I WILLIAM JEDINI DRUGAČIJI OD SVIH: Što razlikuje njihov kraljevski poljubac na vjenčanju od ostalih??

Idi na 24sata

Komentari 4

  • AljošaKapulica 14.10.2018.

    Eno i Štuke ga izbaciše hahah. Koji je to mamlaz ćelavi

Komentiraj...
Vidi sve komentare