To je to što me zanima!

Dino Merlin u predvečerje Valentinova u Areni Varaždin

Dino Merlin, 13. veljače u Areni Varaždin. Riječ je o koncertu u sklopu iznimno posjećene svjetske turneje kojom Merlin promovira novi album, ‘Hotel Nacional’
Vidi originalni članak

Dino Merlin će 13. veljače nastupiti u Areni Varaždin. Riječ je o koncertu u sklopu iznimno posjećene svjetske turneje kojom Merlin promovira novi album, ‘Hotel Nacional’.  Do sada ga je na koncertima u regiji, Europi i Americi vidjelo četvrt milijuna ljudi, na rasprodanim arenama, stadionima i dvoranama.

Podsjetimo, sarajevski glazbenik je na glazbenoj sceni više od dvadeset i pet godina. Nekadašnji je lider grupe Merlin, samostalnu je karijeru počeo početkom devedesetih godina i od tada objavio šest studijskih albuma, live album i nekoliko kompilacija, a tri puta je nastupio i na Eurosongu.

Surađivao je i sa nekim od najvećih imena glazbene scene kao što su Zdravko Čolić, Goran Bregović, Nina Badrić, a s Ivanom Banfić i singlom ‘Godinama’  dugo nije silazio sa vrhova top ljestvica. Dobitnik je više nagrada i priznanja kao što su ‘Davorin’, ‘Porin’ i ‘Hrvatski Radijski Festival’. Međunarodnu nagradu ‘Priznanje za humanost’, dobio je 2013. godine. Ovih je dana nastupio u beogradskoj Areni, Zurichu i Munchenu, a u subotu, 19. ovog mjeseca pjeva u Leverkusenu.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • thiemfedal 18.12.2015.

    dobar pjevac, pjesme su mu odlicne :)

  • mirkec77 18.12.2015.

    Treba povesti Halida Muslimovića i Redžepa Medvedovića Recka, pa da zapjevaju: Da te nije Alija!

  • bubamaja 18.12.2015.

    Njega gledat !!!!! On spada u kategoriju pjevaca neljudi... eno mu tamo nek se derenja po Tuzli i Zvorniku. Nek povede Cecu i Thompsona !

Komentiraj...
Vidi sve komentare