To je to što me zanima!

Dino patio za Nives dok je prolazila hodnicima u školi

U intervjuu uoči izlaska njene knjige “Gola istina” Nives Drpić je otkrila kako se nije kao izmišljeni lik "Mina Skandal" seksala s mafijašima iz knjige
Vidi originalni članak

Knjiga je istina o životu naših estradnjaka, govori Nives Drpić (26). Bivša Playboyeva zečica na intervjuu uoči izlaska knjige “Gola istina” pojavila se u kratkim hlačicama. Odmah na početku kazala je da nikad nije bila silovana te da nije imala pobačaj.
- Ovo nije autobiografska knjiga. Inspirirana je mojim životom i životom meni bliskih osoba - govori supruga Dina Drpića (27).
Nives u knjizi opisuje život “Mine Skandal”. Prsatu djevojku, kojoj su dojke, isto kao i Nives, počele rasti u šestom osnovne, jedanput su silovali i dva puta pokušali silovati. Seksala se sa srpskim nogometašima, mafijašima i svjetskim zvijezdama. Kaže da su likovi poput Sunnyja, Vlade i Šime potpuna fikcija.
- Sunny nije mafijaški boss Stanko Subotić Cane. Mediji su me povezivali s njim prije osam godina - kaže.
Odnos s Dubravkom Ivanišem Ripperom, kojeg u knjizi naziva Dudo, jedini je autobiografski dio.
- Upoznali smo se na dodjeli Crnog mačka. Imao je oscilacije u ponašanju. Volio me vrijeđati , ali je tako iskazivao ljubav - tvrdi. Dodaje da se s njim nikad nije seksala. Nisu se vidjeli sedam godina.

"NIKAD NISAM BILA SILOVANA NITI SAM IMALA POBAČAJ"
Nives Celzijus dinamovca zna iz srednje škole. Ona je išla u XIII. gimnaziju u zagrebačkom Sopotu, a Dino Drpić u Građevinsku, u istoj zgradi. Kaže kako ga tada nije poznavala. Za Dina su kružile glasine da je očaran njome. Svaki odmor bi sjedio na klupici dok se ona u izazovnom dekolteu spuštala niz hodnik.
- Nisam znala tko je on jer nisam doživljavala srednjoškolce koji su buljili u mene. On mi nikad nije prišao, a poslije mi je rekao kako ga je jako živciralo što su svi pričali da sam drolja - prisjeća se Nives. Drpić je, kaže, pročitao knjigu te rekao da je zanimljiva.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • SUKUB 04.07.2008.

    Pa nije ona jedina na svitu šta izmišlja i laže, to rade političari svaki dan...

  • Maxich_1 04.07.2008.

    dajte molim vas više dosta o njenoj izmišljenoj autobiografiji, nju bi trebalo globiti jer lažno predstavlja nešto što je izmislila, to spada u žutu štampu, a ne u biografiju!

  • KujtimShalja 04.07.2008.

    kaj nije naslov trrebao biti DINO PLATIO ZA NUIVES....

Komentiraj...
Vidi sve komentare