To je to što me zanima!

Dino u provokativnom izdanju: 'Sav sam mokar sišao s bine...'

Družili smo se s članovima benda nakon koncerta. Kad sam izlazio s pozornice, sav mokar i sa stalkom u ruci, David Coverdale pružio mi je ruku i čestitao. Rekao mi je 'Great set, mate', priča nam Dino Jelusić
Vidi originalni članak

U srijedu navečer na zagrebačkoj Šalati bio je koncert legendarne engleske grupe 'Whitesnake', a kao predgrupa nastupao je bend mladog rockera Dine Jelusića (25) 'Animal Drive'. Dino je raspametio obožavateljice pjevajući u crnom kožnom prsluku koji je bio raskopčan te otkrivao njegov goli torzo.

- Saznali smo prije manje od mjesec dana da ćemo nastupiti kao predgrupa 'Whitesnakeu' i tad smo se počeli pripremati. Imali smo nedavno veliki koncert u Španjolskoj tako da nam je to bila super priprema - priča nam Jelusić koji s gitaristom 'Whitesnakea', Joel Hoekstraom (48) inače svira u američkom rock bendu 'Trans Siberian Orchestra'. 

- Družili smo se s članovima benda nakon koncerta. Kad sam izlazio s pozornice, sav mokar i sa stalkom u ruci, David Coverdale pružio mi je ruku i čestitao. Rekao mi je 'Great set, mate' - veselo se prisjetio Jelusić te rekao kako je oduševljen činjenicom koliko je ljudi došlo upravo slušati njih. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Bilo je fenomenalno. Uživali smo - dodao je kratko rocker pred kojim je radno ljeto. Prvo ga očekuje koncert s Parnim valjkom i Gibonnijem, zatim treba snimiti album s bendom 'Animal Drive', uskoro priprema i solo album, a u devetom mjesecu treba obraniti diplomski rad. 

No, to nije sve, Dino 17. listopada odlazi na Floridu u Ameriku kako bi se pridružio grupi 'Trans Siberian Orchestra' s kojim ga očekuje turneja i snimanje live DVD-a. 

U KINIMA OD 18. SRPNJA Spojili se Vanna i Dino Jelusić: Pjevaju u novom Kralju lavova

- Krcat mi je raspored. Ne znam gdje mi je glava, a gdje mi je rep - našalio se. 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • prvi general 04.07.2019.

    "great set, mate" kaže dinu stari pijani olinjali roker i ostane živ. dečko se zove dino, ne mate, mamlazu stari!

  • Demetra 04.07.2019.

    Raspametio obožavateljice golim torzom? Hahaha, pa lik je visok metar i ćevap, koga on može raspametiti, curice od 12 godina?

  • 04.07.2019.

    Najbolja muzika je bum ti ga metal 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare