To je to što me zanima!

Dinosaur Jr predstavili album 'I Bet On Sky' publici u Zagrebu

Bend je počeo svirati u 22 sata, a tijekom koncerta "odradili" su većinu hitova. Set lista se sastojala od po, uglavnom, jedne pjesme sa skoro svakog albuma
Vidi originalni članak

Dinosaur Jr je u subotu navečer po drugi put nastupao u Hrvatskoj, točnije u Tvornici kulture, gdje su promovirali svoj posljednji album "I Bet On Sky". Dobra posjećenost koncerta i zanimljiv presjek generacija koje su se našle u Tvornici, daju do znanja da Dinosaur Jr ovdje ima puno fanova svih životnih dobi.

Nakon početka koncerta u 22 sata s pjesmom „Thumb“, i nastavkom sa „Almost Fare“ s novog albuma, bend se polako počeo uigravati. Pjesma "Wagon" prva je došla na red od hitova. Set lista se sastojala od po, uglavnom, jedne pjesme sa skoro svakog studijskog albuma, pa su se tako uz neizostavne „Freak Scene“, „Just Like Heaven“ i „Forget The Swan“ našle i obrada gore spomenutog Deep Wounda i zaboravljene pjesme, poput „Start Choppin“. 

Nakon zadnje pjesme regularnog djela showa, „Forget The Swan“ i maratonske gitarske solaže, bend je napustio stage, da bi se vratio na očekivani bis pjesmama „In A Jar“ i legendarne obrade „Just Like Heaven“ The Curea.

>>> Više pročitajte na portalu SoundGuardian

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare