To je to što me zanima!

Dio publike Fratellisima 'oteo' ekran prije početka utakmice

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Trodnevni INmusic festival započeo je u ponedjeljak na zagrebačkom Jarunu. Deveto izdanje ovog najvećeg open air festivala otvorio je gradonačelnik Milan Bandić
Vidi originalni članak

Koliko još ima do utakmice? Nemamo još puno vremena, rekao je nakon prvih nekoliko odsviranih pjesama frontmen benda The Fratellis. Škotski rokeri, prvi headlineri prvog dana devetog INmusic festivala, rasplesali su tisuće ljudi koji su se okupili na zagrebačkom Jarunu. 

Festival je otvorio gradonačelnik Milan Bandić rekavši kako Zagreb ima festival dostojan Berlina, Londona i Pariza. Rekao je da bi prošetao pontonskim mostom koji otok s pozornicama spaja s otokom na kojem je kamp, što je jedna od novosti ovogodišnjeg festivala, da su mu organizatori napomenuli da ponese cipele s gumenim džonom. 

Najavio je da će to učiniti posljednjeg dana festivala. S početkom utakmice između Hrvatske i Meksika dio publike je Fratelisima "oteo" i veliki ekran oko kojeg su se okupili festivalski navijači, ali Škoti su najveće hitove ipak sačuvali za kraj. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Medici 24.06.2014.

    Što si Bandić nije otvorio festival ispod svog prozora? Pa neka njemu "tamburaju" do 3 sata u noći. A sada lupajte minuse...

Komentiraj...
Vidi sve komentare