To je to što me zanima!

Dion su zbog 'rodno neutralne' odjeće optužili za sotonizam

Nova kolekcija kanadske pjevačice nije se nimalo svidjela američkom svećeniku i egzorcistu Johnu Essefu koji ju je optužio za sotonizam, pritom ozbiljno kritizirajući njezin novi brend za djecu
Vidi originalni članak

Kanadska pjevačica Celine Dion (50) nedavno je predstavila prvu liniju dječje odjeće u suradnji s brendom NUNUNU. Nova kolekcija navodno je inspirirana odjećom 70-ih godina koja je slobodna od svih stereotipa te posebno ističe rodnu neutralnost.

Kolekcija CELINUNUNU sastoji se od majica, hlača i sportskih majica koje imaju uzorke lubanja te specifičnih očiju koje pomalo podsjećaju na iluminate.

- Ova kolekcija dozvoljava djeci da izaberu ono što im se sviđa izvan stereotipa i normi. Oslobađamo ih, njihovu kreativnost i pomažemo im da se poštuju jedni druge te budu sretni - rekla je Celine o kampanji. 

ODVAŽILA SE Nikad nije kasno: Celine Dion (49) je prvi put pozirala gola

No, to se sve nije svidjelo američkom svećeniku i egzorcistu Johnu Essefu koji je pjevačicu optužio za sotonizam. 

- Vrag dolazi direktno kroz problematiku s rodom i tako želi doći do naše djece. Kad se dijete rodi, prva stvar koju kažemo je: 'Je li dječak ili djevojčica?' To je najprirodnija stvar na svijetu. Ali, reći da nema razlike između njih je potpuno sotonski - rekao je Essef za National Catholic Register.

Celine još uvijek nije reagirala na optužbe.

Celine iz braka s pokojnim suprugom Renéom Angélilom ima sina Renéa-Charlesa (17) te blizance Eddyja i Nelsona (7). Nedavno se počelo šuškati da je utjehu pronašla u zagrljaju američkog glumca Russella Crowea (54).

Idi na 24sata

Komentari 20

  • hihlander 03.12.2018.

    Malo me strah ove djece

  • Puno ničega 02.12.2018.

    'Predivna' linija dječje odjeće.... crno, bijelo, krizevi, monokromatski.... Još samo brojeve na zapešće im treba istetovirati, odnosno barcodove. Nije egzorcizam, niti sotonizam strasnije je - dati novorođenom biću obilježja smrti, depresije, nistavnosti. A umjesto igračke dati dječici kosu. Da im bude oslonac dok ne nauče hodati. Pa kasnije već budu spremni za crni svijet.

  • svetlana39 02.12.2018.

    Popovi guraju nos tamo gdje im nije mjesto!

Komentiraj...
Vidi sve komentare