To je to što me zanima!

Disko plagijat: Pamela Ramljak poput seksi Jennifer Lopez

Bivša članica Feminnema slijedi trendove. Poput J.Lo (43), koja nosi kristale u spotu za pjesmu “Goin’ In”, na snimanju novog spota zabljesnula je i Pamela
Vidi originalni članak

Pjevačica Pamela Ramljak (32) želi zavladati plesnim podijem nakon što je osam godina pjevala sladunjave balade. Odrezala je dugu kosu i usne optočila kristalima Swarovski poput latino dive Jennifer Lopez te snimila spot za pjesmu “Mamin sin”.

Bivša članica Feminnema slijedi trendove. Poput J.Lo (43), koja nosi kristale u spotu za pjesmu “Goin’ In”, na snimanju novog spota zabljesnula je i Pamela poput diskokraljice s usitnjenim kristalima na usnama. Zaokret u imidžu bio je neizbježan s obzirom na to koliko je “uspjeha” do sada postigla. Nekoć je nosila duge haljine, a sad se izvija u trikou.

Ipak, kako bi transformacija u diskodivu bila uspješnija, morat će naučiti još koji trik. Lopez je možda može podučiti. Latinoamerička pjevačica karijeru je stvorila fantastičnim glasom, ali i stražnjicom kojom vrti pred kamerama. Pamela, ako ne prođeš s pjesmama, znaš što ti je činiti.

Idi na 24sata

Komentari 57

  • ostvaren 19.09.2012.

    ček, sad nitko ne smije stavit te kristale jer je to plagijat?!

  • mojmail 19.09.2012.

    "...na snimanju novog spota zabljesnula je i Pamela." tko je Pamela uopce?

  • king0812 19.09.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare