To je to što me zanima!

Disney je nije zvao, ali Meghan će posuditi glas u Simpsonima?

Američki producent i scenarist Al Jean (59) pozvao je otvoreno Meghan da se priključi kultnoj animiranoj seriji Simpsoni te rekao da su za nju pripremili ponudu. Markle bi trebala posuditi svoj glas nekome od likova
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Harry strahuje za baku i tatu, Meghan izdiktirala ova pravila

Prije nekoliko mjeseci Meghan Markle (38) pristala je dati glas za Disney, a produkcijska kuća zauzvrat je trebala donirati sredstva dobrotvornoj ustanovi za zaštitu slonova, no posao zasad ipak nije realiziran i negdje je, čini se, zapelo. Puno prašine podignula je i snimka koju su britanski mediji iskopali, a na kojoj Harry (35) 'žica' posao za nju od šefa Disneyja Boba Igera (68).

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U vrijeme snimke i sastanka s Igerom Meghan i Harry još su uvijek bili dio kraljevske obitelji sa svim svojim pravima o obavezama pa je kratki poslovni sastanak kojeg je Harry inicirao dodatno razjario kraljevsku obitelj. 

Od posla s Disneyjem zasad su ostali samo usmeni dogovori, ali Meghan je, piše britanski Mirror, konačno dobila i službenu ponudu na stol, a sve kako bi se vratila u svijet filma i televizije. 

Američki producent i scenarist Al Jean (59) pozvao je otvoreno Meghan da se priključi kultnoj animiranoj seriji Simpsoni te da su za nju pripremili ponudu. Ekipa iz Simpsona u Markle vidi osobu koja bi se dobro uklopila i posudila glas nekom od likova iz serije. 

- Meghan, javi nam se. Čekamo te - rekao je Jean javno za Radio Times.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Simpsoni slave: Sprdaju nas i nasmijavaju već tri desetljeća

Idi na 24sata

Komentari 1

  • zvzmir 26.03.2020.

    Pa Simpsoni su u vlasništvu Disneya.

Komentiraj...
Vidi sve komentare