To je to što me zanima!

Diva Mariah Carey prekinula nastup: Nisu joj servirali čaj

Pjevačica je odjenula svjetlucavu haljinicu preko koje je stavila bijelu bundu. Niske temperature nisu ju pokolebale. Imala je samo jednu zamjerku nakon što je otpjevala prvu pjesmu
Vidi originalni članak

Pjevačica Mariah Carey (47) nastupila je na novogodišnjem dočeku u New Yorku na središnjem trgu. Nakon prošlogodišnjeg fijaska zbog pjevanja na playback, Mariah je ove godine zablistala. 

Obukla je svjetlucavu haljinicu preko koje je stavila bijelu bundu. Niske temperature nisu ju pokolebale. Diva je imala samo jednu zamjerku nakon što je otpjevala prvu pjesmu.

NA TIMES SQUAREU Nakon katastrofalnog nastupa Mariah opet pjeva na dočeku

- Ovo je katastrofa. Samo bih htjela popiti gutljaj čaja, kad bi mi dozvolili. Rekli su mi da će biti čaja. Čini se da ću biti poput svih drugih, bez toplog čaja - požalila se. Nakon toga, divi Mariah želju su uslišili.

Inače, pjevačica se u posljednje vrijeme očito jako dobro provodi. Paparazzi su je nekoliko pita snimili kakio sa svojim mlađahnim dečkom, plesačem Bryanom Tanakom (34) izlazi iz klubova i restorana teturajući. 

Carey se s plesačem zabavlja nakon prekida s australskim milijarderom Jamesom Packerom (50), koji je kao razlog ljubavnog kraha naveo njezino rasipničko ponašanje. Par je bio zaručen.

 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 02.01.2018.

    Ova zvijezda se pomalo gasi i mislim da je toga svijesna.

  • First Lady 01.01.2018.

    Kada milijarderu smeta njezino rasipničko ponašanje onda moš mislit koliko žena može potrošiti.

  • 01.01.2018.

    ufff ljuta je bila

Komentiraj...
Vidi sve komentare