To je to što me zanima!

Dizajner optužio Kim da mu je ukrala ideju za bočicu parfema

Ovo je tako neprofesionalno i tužno, pogotovo nakon što sam saznala da ti nisi prvi kreirao takvu vrstu bočice, komentirala je obožavateljica objavu Jeana Paula Gaultiera
Vidi originalni članak

Ostajemo u toku s najnovijim vijestima o mirisima, napisao je francuski modni dizajner Jean Paul Gaultier (66) na društvenoj mreži. Gaultier je pritom označio svoj parfem i onaj koji je reality zvijezda Kim Kardashian (37) najavila prije nekoliko dana, 'KKW Fragrance'. 

- Uzimamo kalup mog tijela i to će biti bočica parfema - otkrila je Kim koja je pozirala 'kao od majke rođena' dok je njezino tijelo prekriveno gipsom. Fanovi su tješili Gaultiera kako će se uvijek znati tko je prvi dobio tu ideju i da tko bi 'normalan htio kupiti Kimino golo tijelo'. Dodali su kako Kardashianka ionako nikad nije bila originalna, no bilo je i onih koji su ju obranili i posramili dizajnera. 

- Ovo je tako neprofesionalno i tužno, pogotovo nakon što sam saznala da ti nisi prvi kreirao takvu vrstu bočice - istaknula je obožavateljica. Dodala je kako je takav parfem objavila Elsa Schiaparelli prema ideji francuskog dizajnera Jeana Charlesa 1937., a inspiracija je bilo tijelo američke glumice Mae West

NOVI PROJEKT Kim se skinula: 'Po kalupu mog tijela radi se bočica za parfem'

Starleta osim nove linije parfema promovira i svoje najnovije kozmetičke proizvode koje je napravila u  suradnji s vizažistom crnogorskog podrijetla, Mariom Devidanovićem. Na svom profilu društvene mreže je objavila fotografiju na kojoj se šminka nagnuta prema ogledalu, a u prvom planu je njezina stražnjica u tangama. 

VIDITE LI SLIČNOSTI? Kim je pokazala fotke iz starih albuma: Kći Chicago je ista ja

- Pripremanje jutros s mojim novim ružem - napisala je Kim. Njezin način prodaje pokazao se kao uspješan jer su je fanovi ispitivali o proizvodu i komentirali da dobro izgleda. 

PROSLAVIO JU JE Kim je zbog pornića plakala, a smirila se tek na spomen novca

 

Pročitajte još i ovo! Ovo su najljepše bradavice Hollywooda. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • 27.04.2018.

    Pa dobro..bočica je doista posuđena ideja.I premda je lijepo za vidjeti,volim lijepu ambalažicu, ipak, ništa nemože upakirati lošu supstancu, sve da je u zlato staviš.:) Nebi trebalo..Evo npr Chanel 5.., jedan..😊 od mojih omiljenih. Jednostavna bočica. obučeš ga:)

  • Biser_2 27.04.2018.

    Sa photoshop mogu i muskarci tako izgledati. Vidjeli smo kakva je kad je slucajno novinar uslika 😉

  • Mercedes s klasa 27.04.2018.

    I time se pohvalio. Pa perverzni ljudi će kupovati to samo kako bi lizali te aluminijske cice i guzicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare