To je to što me zanima!

Dizajner Tom Ford kreirao nova odijela za J. Bonda

Američki dizajner Tom Ford proslavio se linijom odjeće za muškarce, pa ne iznenađuje što su ga producenti odabrali za autora odijela u filmu
Vidi originalni članak

Bivši kreativni direktor Guccija i Yves Saint Laurenta, Tom Ford (48), jučer je na otvaranju modnog butika u Milanu otkrio da je zadužen za odjeću koju će tajni agent James Bond nositi u novom filmu "Quantum of Solace".
- Ovo je sjajna prezentacija za nas. Mnogi misle da je nošenje konzervativne odjeće dosadno, ali James Bond dokazuje suprotno. Za svaku scenu u filmu smo napravili tri odijela - otkrio je Tom neke detalje oko snimanja. Za čovjeka koji utjelovljuje tajnog agenta, dizajner ima samo riječi hvale.
- Po meni, Daniel je najbolji Bond još od Seana Conneryja. Njega je lako odjenuti i pruža moćnu prezentaciju onoga što nosi. Što se tiče usporedbe Jamesa Bonda i Daniela Craiga, mislim da imaju slične ukuse u odijevanju jer žele da sve ostane jednostavno. Primjerice, teško je Daniela nagovoriti da stavi dijamantne manšete kad on preferira neke posve obične - završio je dizajner priču o Danielu (40) koji je već nekoliko puta proglašavan za jednog od najbolje obučenih muškaraca u svijetu showbizza.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare