To je to što me zanima!

DJ i producent Garrett Lockhart iznenada preminuo u 31. godini

Ovo je tragedija za umjetnost. Najviše sam slušala tvoju glazbu i neizmjerno sam tužna i tjeskobna zbog ovoga. Bila je privilegija poznavati te, napisala je Grimes na svom Twitter profilu
Vidi originalni članak

DJ i producent Garrett Lockhart, poznatiji pod umjetničkim imenom i_o, iznenada je preminuo u 31. godini života od još nepoznatog uzroka, piše Mirror.

POGLEDAJTE VIDEO: Kraljice techno tuluma

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Vijest o smrti potvrdio je njegov tim na službenom Instagram profilu.

- U ponedjeljak 23. studenog svijet je izgubio predivnu dušu, Garretta Fallsa Lockharta, poznatog i kao i_o. Ovaj izuzetno talentirani duh naučio nas je da ljubav uvijek pobjeđuje. Garrettova istina i duša živjet će kroz glazbu koju je stvorio i dijelio - napisali su u emotivnoj objavi. 

Iako su na društvenim mrežama odmah počele kružiti glasine da je DJ počinio samoubojstvo, a komentiraju i da se predozirao ili umro od posljedica korone, njegova obitelj te tvrdnje nije potvrdila tako da se uzrok smrti još uvijek ne zna. 

Lockhart je bio najpoznatiji po suradnji s kanadskom pjevačicom Claire Elise Boucher (32), poznatijom kao Grimes na njezinom posljednjem albumu.

- Ovo je tragedija za umjetnost. Najviše sam slušala tvoju glazbu i neizmjerno sam tužna i tjeskobna zbog ovoga. Bila je privilegija poznavati te - napisala je Grimes na svom Twitter profilu. Od njega su se oprostili i brojni drugi kolege, ali i prijatelji. Ustanovili su da su izgubili velikog čovjeka i osobu s kojom su uvijek mogli dijeliti i dobro i zlo. 

Glazbenik Sullivan King tako je poručio da ga je vijest toliko pogodila da ne može razmišljati. Kako je ispričao, da nije bilo Garretta, Sullivan ne bi uspio u glazbi. 

AMERICAN MUSIC AWARDS Taylor Swift briljirala od doma, Megan se pojavila s reperom, a J.Lo sve oduševila nastupom

- Hvala ti što si uvijek osvjetljavao svaku prostoriju u koju bi ušao i svaku pozornicu na koju bi se popeo. Jako ćeš mi nedostajati. Zauvijek i_o - napisao je King. 

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • hadred18 26.11.2020.

    Da ga nije prevarona uzela?

  • prdec 26.11.2020.

    Od obiteljskog nasilja sigurno nije!

  • coravnaobaoka 26.11.2020.

    Mrma drma

Komentiraj...
Vidi sve komentare