To je to što me zanima!

DJ Oli Doboll i Mansion vam spremaju 'Oldies but Goldies'

U srijedu 12. rujna u klubu Mansion podsjetiti će vas na stare dobre r'n'b hitove zbog kojih smo svake srijede jurili u kultni zagrebački klub Gjuro 2. Spremni za ples?
Vidi originalni članak

Ekipa RNB Confusiona će ove srijede u klubu Mansion upaliti svoj glazbeni vremeplov te vas s programskon poslasticom "Oldies but Goldies" odvesti u prošla vremena. Specijalnog gosta večeri  ne treba posebno predstavljati. DJ Oli Dobolli je jedan od DJ pionira i osnivača RNB Confusion programa. Upravo je njegovo gostovanje isključivo vezano za tematsku večer "Oldies but Goldies". U srijedu 12. rujna podsjetiti će vas na stare dobre r'n'b hitove zbog kojih smo svake srijede jurili u kultni zagrebački klub Gjuro 2. Oni koji su tada plesali s nama znaju da su to u pravilu najbolji klupski provodi uopće. 

Ovo je ujedno i rijetka prilika da vidite Dj Oli Doboll-ija u Zagrebu, dobitnika čak dvije "Zlatne Koogle" za najboljeg hrvatskog DJ-a. 

Da li ste spremni za glazbeni vremeplov "Oldies But Goldies"?  Vidimo se u srijedu 12. rujna na plesnom podiju kluba Mansion! 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare