To je to što me zanima!

DJ Tanner iz 'Pune kuće' na meti kritika jer ju muž drži za dojku

Pozirali su na mostu, a Valerij je glumicu držao za dojku. Ona je inače pobožna katolkinja pa na društvenim mrežama ima puno obožavatelja vjernika. Njima je takva fotografija zasmetala
Vidi originalni članak

Glumica Candace Cameron Bure (44), poznata po ulozi D.J. Tanner u komedijama 'Puna kuća' i 'Punija kuća', našla se na meti kritika nakon što je na Instagramu objavila fotografiju sa suprugom i bivšim hokejašem Valerijem Bureom (46). 

Pozirali su na mostu, a Valerij ju je držao za dojku. Ona je inače pobožna katolkinja pa na društvenim mrežama ima puno obožavatelja vjernika. Njima je takva fotografija zasmetala.

No glumica je imala spreman odgovor. 

- Za sve vas kršćane koji preispitujete moju objavu s muževom rukom na mojim grudima, mužem s kojim sam 24 godine, misleći da je to neprimjereno, nasmijavate me jer to je moj muž - poručila im je. 

Dodala je kako im je zabavno te je može dirati kad god želi i kako se nada da želi.

UTEGNUTA I SRETNA D.J. Tanner iz 'Pune kuće' s 40 godina izgleda bolje nego ikad

- To je ono što čini zdrav i dobar brak te vezu. Žao mi je ako sam vas uvrijedila. Zapravo, nije mi žao. Drago mi je da nam je zabavno nakon toliko godina. Može me dirati cijeli dan - zaključila je. 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • sexy_trubadur 14.09.2020.

    nek to kazu trumpu ,,on odma za glavnu stvar ,,,da se zna

  • sexy_trubadur 14.09.2020.

    ma da je njih pitati ,oni bi mu zabranili i da spava sa njom

  • IvanPerković Bartoluzzi 14.09.2020.

    Ima ju za kaj primiti. Ovi oltarolizaći bi se trebali malo primiriti. Čovjek ju hvata stalno za sisu. Kao i njihovi muževi njih. Ili ljubavnici. Ili ljubavnice. Što god da preferiraju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare