To je to što me zanima!

Hrvatice su prekrasne žene, imponira mi njihova pažnja

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ekskluzivni intervju s DJ Whoo Kidom. Svijet neobuzdanih partija, potoka alkohola, tona droge i tajnih orgija. DJ je otkrio pikanterije iz svijeta slavnih. Pogledajte video
Vidi originalni članak

Isprobao sam sve i živim neobuzdano baš kao što se i očekuje od hip-hopera, kaže Whoo Kid.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ipak, Whoo Kid ime 'partnera' nam nije htio otkriti. Rame uz rame, radio je sa 50 Centom, Snoop Dogom, Michael Jacksonom i crème de la crème američkog glazbenog vrha. Tečan govornik, žargonskog (rekli bi Ameri 'slang' riječnika), opisuje život 'američkog sna'.

- Bio sam s Hrvaticom, ali ne u Hrvatskoj - točnog mjesta Whoo Kid se ne može prisjetiti.

Idealna djevojka kakvu želi je u ranim dvadesetim godinama, zacrtanih ciljeva i inteligentna,  a osvrnuo se i na Hrvatice.

- Na hrvatskim partijima uglavnom su mlade cure, a mlade cure su glupe, ne želim se petljati s nezrelim djevojčicama - odrješit je Whoo Kid.

O Hrvaticama nastavlja: "Rekli su mi da kao bogati crnac mogu imati bilo koju, to je izmišljotina, Hrvatice nisu nimalo lake , a one koje se nude niti ne želim".

Obilje žena, koje mu se nude na svakom koraku, Whoo Kidu samo imponiraju, jer kako kaže 'on je ovisan o velikim guzicama'. Sex, droga i hip hop, svakodnevica su Whoo Kidu, kojemu je ovo bio treći nastup u Hrvatskoj.

- Nemam privatni život , stalno sam na turnejama i nakon jednog propalog braka ne pomišljam ponovno u bračnu luku - zaključuje Whoo Kid sjedeći u predsjedničkom apartmanu hotela u Splitu.

Idi na 24sata

Komentari 117

  • Kristina Rosandić 06.12.2020.

    ne želim se petljati s nezrelim djevojčicama - odrješit je Whoo kristina Kid💰💽💋⚽

  • beraga1 14.07.2015.

    dokaz da seljak nije covjek sa sela

  • lilyan 14.07.2015.

    jedno su želje-a drugo mogućnosti dečko

Komentiraj...
Vidi sve komentare