To je to što me zanima!

Dj Whoo Kid: Hrvatska je lijepa zemlja, a Hrvatice su još ljepše

DJ Whoo Kid, koji je proteklog vikenda nastupao u splitskom hotelu Radison Blu, oduševio se domaćom hranom i pićima. S njim su tulumarili i brojni poznati
Vidi originalni članak

Američki producent DJ Whoo Kid (42) partijao je i puštao glazbu na pool partyju u splitskom hotelu Radisson Blu tijekom proteklog vikenda. 

-  Prvi put sam u Splitu. Bio sam već u Zagrebu i mogu reći da je Hrvatska jako lijepa. Žene pogotovo. Imam karticu na kojoj piše „Volim velike stražnjice“. Tako ulijećem ženama. Iako moram priznati da nisu lake kao primjerice Njemice – rekao je Whoo Kid. 

Oduševio se i domaćom hranom koja mu je posebno dobro sjela nakon što cijeli dan nije jeo ništa osim sendviča u hotelu.

- U Splitu sam 26 sati od čega sam 16 sati pijan. Pio sam votku – priznaje Whoo Kid. Dobar je prijatelj s 50 Centom. Znaju se 15 godina i zovu se braćom.

- On je jako dobar čovjek, samo ga nemojte naljutiti jer će vas ubiti – smije se Kid. 

Na bazenu na partyju partijala je i Gianna Apostolski, Neven Ciganović, Maja Cvjetković...

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Dracubecca 16.07.2015.

    Mehunka nikako da skuži koliko ima godina

  • amazonka75 15.07.2015.

    a slika broj 8.. doslovno mi se riga od prizora. cure dajte malo dostojanstva .. imam osjecaj da ta rijec vise ne postoji medju velikim brojem zena

  • malamaya123 15.07.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare