To je to što me zanima!

Djeca napravila kaos, Clooney rekao Brangelini da ne dolaze?

Nakon što su mu šestero djece Brada Pitta i Angeline Jolie napravila nered u kući, George Clooney navodno im je rekao da ga ne posjećuju u njegovoj luksuznoj vili...
Vidi originalni članak

Navodno je upitno hoće li George Clooney ponovno pozvati Angelinu Jolie, Brada Pitta i njihovo šestero djece u svoju vilu. Glumac je, kako piše jedan američki tabloid, rekao paru da ga više ne posjećuju u njegovoj luksuznoj vili jer su mu njihova djeca napravila pravi kaos u kući. Navodno su pomicali namještaj i bacali njegovu odjeću po kući. No, odnedavno se šuška i da Angelina ne simpatizira previše Clooneyja jer misli da loše utječe na Brada.

- Angelina je oduvijek smatrala Georgea alkoholičarem i uvijek je mislila da loše utječe na Brada - rekao je nepoznati izvor prošle godine.

Dodao je da je George nju uvijek poštivao zbog njezinog humanitarnog rada, no da mu se nikad nije nešto posebno sviđala.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • barlovic 05.02.2011.

    Za " apeajtom ": Mislim da je rasizma već svima preko glave. Ako ne znate nešto bolje smisliti onda radije nemojte ništa komentirati. Stvarno jadno.

  • bananči 05.02.2011.

    kaže: "Angelina je oduvijek smatrala Georgea alkoholičarem i uvijek je mislila da loše utječe na Brada". LOL!!!! kaj brad pitt ima 13 godina da upada u loše društvo koje utjeće na njega :))))

  • medeki 05.02.2011.

    Ja mislim da sam imala slično iskustvo...moji prijatelji su imali samo dvoje...i to je bilo ravno uraganu...nažalost neki roditelji misle da njihova djeca znaju sve čim se rode i puste ih da rade što hoće i doma i u gostima..

Komentiraj...
Vidi sve komentare