To je to što me zanima!

Dječaci ulaznice za posljednji nastup rasprodali u 90 minuta

Sve je nestalo u 90 minuta. Hvala vam svima, napisali su. Koncert je na rasporedu 22. rujna, a nakon toga će, kako su rekli, svatko svojim putem.
Vidi originalni članak

Splitsko-zagrebački rap trojac iz Dječaka broji svoje posljednje dane. Nakon što su objavili kraj suradnje, Ivo Sivo, Vojko Vrućina i Zondo odlučili su odraditi još jedan nastup. 

ODLAZE U POVIJEST? Objavili osmrtnicu: Dječaci su najavili svoj posljednji koncert

UIaznice su među obožavateljima brzo ‘planule’, čime su se Dječaci pohvalili na svojim profilima na društvenim mrežama.

- Sve je nestalo u 90 minuta. Hvala vam svima - napisali su. Koncert je na rasporedu 22. rujna, a nakon toga će, kako su rekli, svatko svojim putem. 

IZLIZALE SE BILE STARKE Dječaci: Propali smo zbog naše 'Firme', pa nema više repanja

- Nismo planirali imati posljednji koncert. Zvali su nas iz Saxa pa smo pristali - kaže Vojko Vrućina. Objašnjava kako već tri godine s kolegama iz benda nije napravio nikakav hit, pa ga donekle i čudi što su fanovi smatrali da Dječaci još postoje. Već više od godinu dana Vojko ima solo karijeru, koja mu zaista dobro ide.

- Nema smisla da više održavamo iluziju da nešto radimo kad nam ne ide. Vojko je bio odgovoran za 85% naše produkcije, a nakon ‘Firme’ više nije radio pjesme s nama - priča nam Zoni. Dječaci su, naime, 2015. izdali svoj posljednji album, a ‘Firma’, kako su ga nazvali, nije im ispunila očekivanja.

VIDI OVO: 13 najboljih dekoltea Hollywooda.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare