To je to što me zanima!

'Djeci neću braniti da probaju drogu, pa i sama sam to radila'

Bilo bi to vrlo licemjerno od mene jer sam i sama to radila. Jedino što mogu je biti uz njih, bez obzira na sve, i razgovarati s njima, kaže pjevačica Lily Allen
Vidi originalni članak

Lily Allen (29) nikad nije skrivala da je bila divlja u mladosti te da će kćeri Ethel (2) i Marnie (1) odgajati da budu poput nje.

- Sigurno neću poludjeti ako će probati drogu. Bilo bi to vrlo licemjerno od mene jer sam i sama to radila. Jedino što mogu je biti uz njih, bez obzira na sve, i razgovarati s njima - rekla je britanska pjevačica koja je od 2009. u braku sa Samom Cooperom (36). 

Kaže da ju je on spasio od pakla droge. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Lahorka Schadenfreude Zluradić 30.06.2014.

    meni je baka sa 6 godina dala da uzmem prvi dim.otad nisam prismrdila cigareti.ni travi ni biločemu sličnom.makar sam htjela.nisam mogla.blokada u mozgu i u plućima.sad ne mogu ni u kafiću u pušačkoj zoni izdržat dulje od 20 minuta.a dečko puši i svi koje poznajem puše.i niko nema obzira.

  • tiha voda_1 30.06.2014.

    Lijepa perspektiva.

  • melidony 30.06.2014.

    Svi smo ponekad učinili nešto što bi najradije zaboravili a kamoli ponovili a još k tome pustiti vlastitu djecu da rade iste pogreške , a ne im ukazati na moguće posljedice je naprosto neshvatljivo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare