To je to što me zanima!

Dječja zvijezda Matilda otkrila: Privlače me muškarci i žene

Glumica Mara Wilson, najpoznatija po ulozi Matilde, objasnila je kako je dugo potiskivala činjenicu da je privlače i muškarci i žene, a obožavatelji su joj čestitali na hrabrosti.
Vidi originalni članak

Mara Wilson (28), koja se 1996. proslavila kao Matilda u istoimenom filmu, poslije pokolja u gay klubu u američkom Orlandu na društvenoj mreži je objavila da je biseksualka.

Glumica je objasnila kako je dugo potiskivala činjenicu da je privlače i muškarci i žene, a obožavatelji su joj čestitali na hrabrosti.

- Ovo sam ja sa 18 godina u gay klubu. Sram me je sad kad to vidim - napisala je glumica te priznala da je tada i shvatila da je privlače obja spola. U LGBT zajednici se, kaže, uvijek osjećala kao kod kuće. 

Maru više, kaže, ne zanima gluma u filmu, ali se posvetila radu u kazalištu i sinkronizaciji animiranih filmovima. Na svojem blogu, objasnila je da je prestala raditi na filmu jer nije bilo zabavno. Sve što je htjela, kaže, je bilo da izrazi vlastitu kreativnost, a to su joj redatelji rijetko dopuštali. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • DonumVitae 16.06.2016.

    Privlači nas i da skočimo s neretvanskog mosta, da se poigramo sa zmijom, da plovimo na osami oceana, ali sve ostaje na privlačnosti, jer bi moglo biti pogubno, ako se upustimo u takve avanture.

  • nikluk20 16.06.2016.

    blago njoj...meni samo žene :P

  • Mira&Mira 16.06.2016.

    vidis ipak portal sluzi necemu kako bi znao da ga nema ;))

Komentiraj...
Vidi sve komentare