To je to što me zanima!

Djevojačka večer u Beogradu: Ludi provod Nevene Rendeli

Nakon nepunih godinu dana ljubavi Nevena i njezin zaručnik odlučili su se za idući korak u njihovoj vezi. Vjenčat će se već ovoga lipnja, u društvu svojih najbližih prijatelja i obitelji
Vidi originalni članak

Voditeljica, urednica i novinarka Nevena Rendeli proteklog je vikenda, u društvu svojih prijateljica, u Beogradu proslavila djevojačku večer. 

Naime, nakon nepunih godinu dana ljubavi Nevena i njezin zaručnik, kolega s HRT-a, snimatelj i direktor fotografije Mak Vejzović, odlučili su se za idući korak u njihovoj vezi. Vjenčat će se već ovoga lipnja, u društvu svojih najbližih prijatelja i obitelji i to u Pirovcu gdje Nevena odmalena ljetuje.

O detaljima nije željela govoriti, ali fotografije objavljene na društvenim mrežama govore više od tisuću riječi. Djevojke, među kojima su bile i glumica Nataša Janjić te modna dizajnerica Anamarija Brkić koja će, kako se šuška, kreirati i vjenčanicu za Nevenin poseban dan, sjajno su se provodile u susjednoj državi. 

Posvetile su svoje vrijeme isključivo uživanju; dugim šetnjama gradom, ispijanju kava, šarenih koktela, odlascima na večere, a ni noćni provodi nisu izostali. 

Po povratku u Zagreb Nevenu su dočekale brojne obaveze prije same ceremonije vjenčanja kada će po drugi puta izreći sudbonosno 'da' svom odabraniku s kojim se zbližila na snimanju dokumentarca 'Ironwoman'.

Neveni će ovo biti drugi brak nakon što se lani razvela s građevinskim poduzetnikom Marijanom Bračuljem s kojim je provela sedam godina. On je također pronašao sreću s bivšom Miss Hrvatske Antonijom Gogić s kojom će već ovoga ljeta dobiti prvo dijete.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • kung fu panda 01.06.2016.

    sretno mladencima

  • mede 31.05.2016.

    sve flundra do flundre,pored ljepe naše one digle glavu u neprijateljsku nam državu,bljak

  • beowulf1 31.05.2016.

    Kako je to lijepo! Uzalud vjenčanje na Barbadosu! Već se ona udaje za drugoga, on čeka dijete s drugom i svima dobro. Sretno Nevena, ali nešto mi govori da će ih biti još.

Komentiraj...
Vidi sve komentare