To je to što me zanima!

Djevojka Ćaleta-Cara obula je 'ružne' tenisice od 5.000 kuna

Mlada pravnica je pokrenula raspravu među ljubiteljima mode te je dosta djevojaka reklo kako Balenciagine tenisice nikada ne bi obulo. Brojni modni portali su za njih počeli koristiti izraz 'ugly sneakers'
Vidi originalni članak

Djevojka nogometaša Duje Ćaleta-Cara (22), Adriana Đurđević (26) prošetala je rodnim Dubrovnikom u trenutno jednim od najpopularnijih tenisica marke Balenciaga čija je cijena 695 eura, odnosno 5.150 kuna.  

Tenisice je kombinirala s crnom haljinom cvjetnog uzorka, a kosa joj je bila raspuštena. Ovaj Balenciagin par tenisica bio je najpopularniji devedesetih godina prošlog stoljeća, a sada se ponovno vraća u modu. Sve više djevojaka ih nosi, a mnogima su ružne. 

Mlada pravnica je pokrenula raspravu među ljubiteljima mode te je dosta djevojaka reklo kako ih nikada ne bi obulo. Brojni modni portali su za ove tenisice, a i mnoge slične njima, počeli koristiti izraz 'ugly sneakers', odnosno 'ružne tenisice'. 

Ćaleta-Car je prije dva mjeseca potpisao ugovor za nogometni klub 'Olympique de Marseille'. Adriana i on su otputovali u Francusku gdje su započeli novi život. Francuzi su im poželjeli dobrodošlicu, a Dubrovkinji su pohvalili izgled. 

Mnogi su ih nogometaša i Adrianu, koji su u vezi nešto više od godinu dana, nazvali 'zgodnijom verzijom Meghan Markle (37) i princa Harryja (34)'. 

OVO JE ŽIVI UŽAS: Zastrašujuća istinita priča iza filma The Nun!

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

Idi na 24sata

Komentari 92

  • 11.10.2018.

    još jedna patka koja pati od brendiranih stvari.

  • maxich 09.10.2018.

    Tenisice nisu ružne, vrlo su lijepe i moderne. Ženska ih ne zna obuti u prvoj kombinaciji. To nikako ne ide na ovu haljinu! A ni na iritantne ćube. Ako ima prirodne usne nek ih ne malja toliko. Ako nema, ajme, što je to napravila od njih, treba imati mjeru! I s operacijama i sa sjajilima.

  • IvicaMihaljevic 09.10.2018.

    Boze dragi sta pisete svaki dan patike od 5000kn haljine od 20000tisuca kuna moja supruga ima vrijednost u torbama za novog Mercedesa pa kome da govorim i koga to zanima pisete kako ljudi svaki dan odlaze ostavljaju svoju djeci da spavaju sa djedom i bakom da zarade za kruk a ne da pisete koliko je ko sta platio i koliko kog to zanima ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare