To je to što me zanima!

Djevojka Ćalete-Cara napravila pomutnju u Parizu: U raskošnoj haljini trčala po prometnoj cesti

Adriana često objavljuje romantične trenutke s nogometašem Ćaletom-Carom. Najdraže svakodnevne geste su im zagrljaji, a u njihovoj vezi nema mjesta ljubomori jer imaju povjerenja jedno u drugo
Vidi originalni članak

Pravnica i influencerica Adriana Đurđević (28), djevojka reprezentativca Duje Ćaleta-Cara (24), svojim fotografijama na društvenim mrežama često raspameti svoje pratitelje. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sada je pozirala u glamuroznoj haljini, a brojni fanovi komentirali su kako ih podsjeća na princezu iz animiranih crtića.

Neki pratitelji su otišli korak dalje pa su ju usporedili s glavnom aktericom serije 'Seks i grad' Carrie Bradshaw.

- Grad ljubavi i romantike - napisala je Adriana ispod fotografije na kojoj pozira ispred Eiffelovog tornja. Usput je i trčala prometnom ulicom pa je napravila pravu 'pomutnju' od znatiželjnih pogleda. 

Nije otkrila je li riječ o modnoj kampanji ili se samo poželjela fotografirati u raskošnoj haljini u omiljenom gradu. 

Inače, Duje i Adriana su u vezi dvije godine, a ona se zbog njega odlučila preseliti iz Dubrovnika u Francusku. 

KOŠTA OKO 100 KUNA Adriana Đurđević se pohvalila: U Saint-Tropezu ispija Dior kavu

- Kad nekoga voliš, voliš sve njegove vrline i mane. Mene jedino živcira što moram stalno gledati nogomet - rekla je Adriana, dok Duje ne voli što mora ponekad djevojku fotografirati. 

Adriana često objavljuje i romantične trenutke sa svojim dečkom. Najdraže svakodnevne geste su im zagrljaji, a u njihovoj vezi nema mjesta ljubomori jer imaju povjerenja jedno u drugo. Također, istaknuli su što im se najviše sviđa, a što im ide na živce jedno kod drugoga. 

Idi na 24sata

Komentari 38

  • damir.borcek@gmail.com 24.09.2020.

    Da mi je znati tko je ova ženska, gdje sam je vidio. E znam, na slicicama zivotinjskog carstva. Nek ode zaraditi novac pa nek ga onda iznenadi

  • paničar 23.09.2020.

    Znači...dječiji vrtić...mora da se sav raznježio kad je vidio sve te svjećice i balončiće aaaahhhh...pa svaki muškarac o tome sanja..aaaa....ma mucek moj mali dujica aaaa.....ono kad od dečka praviš debila....šta će njoj dijete kad ima du- du - duuuujuuu...buci buci

  • StjepanValjak 23.09.2020.

    još jedna koja voli momke s malim mozgom i velikim novčanikom

Komentiraj...
Vidi sve komentare