To je to što me zanima!

Djevojka Davida Hasselhoffa spasila čovjeka koji se utapao

Dok sam doplivala do njega, već mu je jedan čovjek pomagao, ali David me pohvalio i rekao da mogu biti dio ekipe 'Spasilačke službe', veselo se hvalila Hayley Roberts
Vidi originalni članak

Zvijezda serije "Spasilačka služba" David Hasselhoff očito je dobar učitelj. Djevojku Hayley Roberts naučio je svim trikovima svog televizijskog zanimanja što je ona iskoristila kako bi spasila kupača na plaži u Meksiku.

- Igrala sam se s kornjačom na plaži kada sam začula da netko doziva upomoć. Vidjela sam kako se čovjek utapa i odmah sam počela plivati prema njemu. Dozvala sam i Davida koji se nalazio u mojoj blizini - rekla je Hayley te dodala:

- Dok sam doplivala do njega, već mu je jedan čovjek pomagao, ali David me pohvalio i rekao da mogu biti dio ekipe "Spasilačke službe" - vesela je bila Hayley.

Slavni 60-godišnji glumac nedavno je otkrio da se u duši osjeća kao da ima dvadeset godina manje, ali da mu noge otkazuju poslušnost i da više ne može trčati kao prije. Srećom pokraj sebe ima 32-godišnju djevojku koja ga je odlično naslijedila u poslu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • hrkLJ 10.08.2012.

    Mič Bljukenon se se radije kupa u alkoholu, nego u moru pa je poslao jaču polovicu da obavi posao.

  • Message 10.08.2012.

    što mene nisi zvala ja bi ti glumio kornjaču.....

  • Bekovina 10.08.2012.

    Kako prikladno. Nek spasi Hasselhoffa od utapajna u alkoholu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare