To je to što me zanima!

Djevojka Hajdukovog igrača je rodila kćer: Dobrodošla Adelina

Bit ćemo tu kad god i što god budeš trebala. Mama je bila jako snažna, napisao je nogometaš ispod fotografije, te otkrio kako se Adelina rodila u Mađarskoj
Vidi originalni članak

Hajdukov igrač, Mađar Adam Gyursco (27) i njegova djevojka Eszter Horvath postali su roditelji djevojčice. Manekenka je jučer rodila kćerkicu kojoj su dali ime Adelina, a presretni otac vijest je objavio na društvenim mrežama. 

ADAM GYURSCO Hajdukov igrač čeka bebu: Cura fotkom u bikiniju objavila vijest

- Bit ćemo tu kad god i što god budeš trebala. Mama je bila jako snažna - napisao je nogometaš ispod fotografije, te otkrio kako se Adelina rodila u Mađarskoj. 

- Dobro došla, Adelina! Volim te do Mjeseca i natrag - napisala je Eszter uz fotografiju gdje njezin suprug drži bebu.

Adam je trebao biti na pripremama s ostatkom ekipe Hajduka, ali je dobio dopuštenje da ode kući zbog obiteljskih razloga, odnosno rođenja djeteta. 

Vijest da par čeka dijete, Eszter je objavila sredinom rujna pozirajući u kupaćem kostimu. 

- Najbolje tek dolazi. Već te volimo - napisala je kada je bila u 22 tjednu trudnoće. Na njezinom trbuhu su suprug i ona bilježili crtice kojima su odbrojavali dane do dolaska njihovog prvog djeteta. Manekenka tijekom cijele trudnoće nije skrivala oduševljenje, a mnogi su ju prozivali 'najljepšom majkom na svijetu' i čestitali joj. 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 22.01.2019.

    Čestitam roditeljima

  • pobocnik ljubo 22.01.2019.

    evo još jednog člana našeg ajduka

  • Mthesecond 22.01.2019.

    Mali će računam biti vrhunsko pojačanje Hajduka,top golgeter hnl-a ..I ja se nadam da će uzeti naše državljanstvo :))) Sretno malcu,dobru mamu ima..Haha..

Komentiraj...
Vidi sve komentare