To je to što me zanima!

Djevojka Petra Ćiritovića je trudna: Oboje smo vrlo sretni

Par je u vezi devet mjeseci, a prvi put su se u javnosti zajedno pojavili u rujnu ove godine. Glumac je djevojku Luciju predstavio prijateljima u kazalištu Gavella
Vidi originalni članak

Glumac Petar Ćiritović (33) i njegova djevojka Lucija Palić (27) uskoro će postati roditelji, piše Story. Mlada ekonomistica trudna je četiri mjeseca. 

- Da, istina je. Lucija je trudna četiri mjeseca. I vrlo smo sretni, ali više od toga ne bih komentirao - otkrio je Petar za Story. 

Lucija je svoj zaobljeni trbuščić prošetala prošli četvrtak na Cvjetnom trgu. Par je odlučio da više neće skrivati svoj malu tajnu. U vezi su devet mjeseci. 

Prvi put su se u javnosti zajedno pojavili u rujnu ove godine. Glumac je djevojku Luciju predstavio prijateljima u kazalištu Gavella na premijeri predstave 'Dundo Maroje'.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • tajnamoja 13.12.2011.

    Sve će to biti dobro, sretno.

  • arsenalist 13.12.2011.

    ovaj mi je inače jako dobar glumac,jedan od uvjerljivijih naših...

  • Butterfly_ 13.12.2011.

    Ostao mi je upamćen po rečenici da ako mu nešto ne paše u vezi odma ostavlja curu. Nekako me ne čudi da mu je cura trudna nakon par mjeseci veze. Djeluje mi malo nepouzdan i neodgovoran sudeći po nekim izjavama po novinama. Nadam se da će ga očinstvo promijeniti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare