To je to što me zanima!

Djevojka Slavena Bilića je zablistala u ulozi zvijezde

Ivana Đeldum je isprva u panici skrivala lice od fotoreportera uz molbe da je ne slikaju, ali je kasnije ipak pristala pozirati s okupljenima
Vidi originalni članak

Ivana Đeldum (25), djevojka Slavena Bilića, odbacila je široku suknju i ravne čizme, u čemu je za Valentinovo s njim išla na večeru, i uskočila u kratku crnu prozirnu haljinu. Usne i nokte namazala je u jarko crveno, a u ruci je imala torbicu iste takve boje. Ni njena sestra, srednjoškolka Renata, nije zaostajala za njom. Sestre Đeldum takve su došle na izbor za Miss Universe u opatijskom hotelu Kvarner. Počeli su je fotografirati, a Ivana je u panici skrivala lice. Nakon izbora došla je i na domjenak u hotel Imperial iako je mogla pretpostavljati da će i tamo biti fotografi. “Joj nemojte me slikati”, “Nemam komentara” i “Strašno”, ponavljala je Ivana. Napokon je pristala slikati se i pozirala s okupljenima.
Nakon sat vremena otišla je u obližnji disko Hemingway. Slaven Bilić (40) u petak je viđen u Zagrebu. U spitki i izlizanim trapericama prošao je “špicom” brbljajući na mobitel. Ivana Đeldum diplomirala je na opatijskom fakultetu za turizam i menadžment. Rodom je s Krka gdje je i, šuška se, upoznala Bilića. Navodno ih je upoznao Robert Prosinečki, koji tamo ima vikendicu.

NE PONOVILA SE FANI: IDEM NA PRIPREME
Studentica druge godine ekonomije iz Splita Sarah Ćosić nova je hrvatska Miss Universe.
- Prava misica treba biti lijepa, komunikativna i dobro odgojena. Ja sam takva, zato su me i izabrali - rekla je. Ostale natjecateljice bile su iznenađene njezinom pobjedom. Kako ne bi ponovila Fani Čapaliju i njezin odgovor žiriju “It’s ok”, Sarah je najavila da će ići na pripreme.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • mrtnperanic 03.03.2009.

    ja vjerujem u ljubav i romantiku, ali isto tako imam morala da ne bih nik$ad započela bilo šta sa oženjenim muškarcem/ženom. za ovu priću provjereno znam da je sve počelo još dok je on bio u braku.. samo nitko o tome ne prića. pa mi vi onda recite jeli to uredu?

  • tajnamoja 03.03.2009.

    cicicella, tko je tebi slomio srce da si tako ogorčena!

  • audrey 03.03.2009.

    20bucks....slaven uopce nije gadan......cicibella...o ukusima se ne raspravlja...ljepota je u ocima promatraca,zar ne ???? Ja im samo mogu zazeliti srecu !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare