To je to što me zanima!

Djevojke, jeste li spremne? Na scenu je stigao Roko Vušković!

Nova zvijezda u usponu, talentirani Roko Vušković, snimio je spot za svoj prvi singl “Tvoj je trag u meni”. Rokovu autobiografsku pjesmu aranžirao je Predrag Martinjak Peggy
Vidi originalni članak

Nova zvijezda u usponu, talentirani Roko Vušković, snimio je spot za svoj prvi singl 'Tvoj je trag u meni'. Rokovu autobiografsku pjesmu aranžirao je Predrag Martinjak Peggy, a osim glazbene kompetentnosti i talenta, mladi pjevač ne može sakriti svoju karizmatičnost i vedrinu - osobine koje će se uvući pod kožu naročito ženskoj strani publike.
 
Kadrovi prekrasne prirode snimljeni su na zagrebačkim golf terenima pod redateljskom palicom Tihane Mošet, a djevojka koju Roko pokušava zaboraviti je Katarina Baban, glumica serije 'Zlatni dvori'. U video spotu prepunom emocija, oduševljava svojim umijećem sviranja saksofona, moćnim vokalom i pojavom koja će zasigurno osvojiti mnoga ženska srca.
 
-Na snimanju je bilo odlično, bilo mi je važno da spot dosegne određenu razinu obzirom da sam pisao tekst i glazbu. Svakom kantautoru je inspiracija život, događaji koje sam proživiš ili netko tebi blizak, tako je i moja pjesma autobiografska. Neke osobe uđu u život i ostave svoj trag - Izjavio je Roko koji svoje iskustvo gradi još od studentskih dana; na Muzičkoj akademiji te u bendu Koala kao frontmen grupe s više od 2500 odrađenih nastupa.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare