To je to što me zanima!

Djevojke u showu Heidi Klum dobile uši: To su mali suveniri

Istina je, cure su iz New Yorka donijele mali suvenir, rekla je Klum te dodala kako rade na rješavanju problema. Dvije natjecateljice kosu peru posebnim šamponom
Vidi originalni članak

Natjecateljice raznih showova koji pobjednici obećavaju uspješnu modnu karijeru žalile su se na mnogo toga: na žiri koji im govori da su debele, a nisu, na to što moraju pristati na sve promjene koje žiri traži, na diskriminaciju..., no nikad se još nisu žalile da su u showu dobile uši. 

Upravo su uši napale dvije natjecateljice showa 'Next Top Model' koji vodi Heidi Klum (39). Cure se boje da će se morati ošišati i glave ih, naravno, nesnosno svrbe. 

- Ne znam gdje sam pokupila uši, znam samo da sam osjetila svrab nakon snimanja. Sigurno sam na glavu stavila šešir na kojem su se nametnici zadržali - rekla je 16-godišnja Anna Maria.

Anna Maria i njena kolegica Sabrina kosu su prale posebnim šamponom kako uši ne bi prenijele ostalim natjecateljicama. 

- Istina je, cure su iz New Yorka donijele mali suvenir - rekla je Klum te dodala kako rade na rješavanju problema.  

Idi na 24sata

Komentari 26

  • pinky23 25.04.2013.

    mali suveniri?!! ajme a što su onda veliki suveniri??' Stidne uši? Ma ovo je bila jako bitna bitna vijest i nadam se da će one to preživjeti, jer to je tako strašno, mislim stvarno.... :P

  • mjato 25.04.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • arcanius 25.04.2013.

    uf, dobro je da nisu picajzle.... mušterije bi se bunile :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare