To je to što me zanima!

Dlakavo je in: Održana brkata i bradata premijera za gospodu

Mnogi misle da je jedna od bitnih stvari koja čini razliku između dječaka i muškaraca posjedovanje, odnosno neposjedovanje brade. A jasno, uz bradu gotovo obavezno dolazi i piće
Vidi originalni članak

Sinoć je u Kaptol Boutique Cinema bila prva brkata i bradata premijera za gospodu s filmom 'Teška vremena u motelu El Royale'.

Na premijeri novog remek djela Drewa Goddarda muškarci su se oduševili novim konceptom u boutique kinu gdje su mogli uživati u craft pivu The Garden Breweryja, a brijačnica Gospon Fulir tom ih je prigodom uredila za izlazak i to u WOW baru kina. Osim filma i piva, kući su otišli s furioznim romanom Brži od smrti Josha Bazella, u izdanju Frakture. Ovaj jedinstveni filmski događaj nisu propustili ni popularni hrvatski influenceri: Marko Vuletić, Ivan Magla i Lucijano Bajić. Premijera je, iako za gospodu, privukla i dame koje ne vole chicklit filmove i znaju uživati u dobrom craftu.

'Teška vremena u motelu El Royale' s Chrisom Hemsworthom, oskarovcem Jeffom Bridgesom, Dakotom Johnson i dobitnikom nagrade Emmy, Jonom Hammom u glavnim ulogama, film je koji govori o sedmero različitih, ali jednako izgubljenih duša koje dolaze u El Royale, nekoć slavno odmaralište koji je od tada došlo na loš glas, baš poput njegovih gostiju.

ANĐEO BORBE Nebo se zapalilo: Kada je rat okončao, samo roboti su ostali

Smješten na granici između Kalifornije i Nevade, El Royale nudi toplinu i sunce na zapadu te nadu i mogućnost na istoku. Za ovo okupljalište slavnih osoba i političara završila su dobra vremena. U predvorje motela u kojem je sjaj izblijedio, a smijeh utihnuo, stižu Otac Daniel Flynn, soul pjevačica, trgovački putnik, hippie djevojka i njezina sestra, menadžer i tajanstveni Billy Lee (Chris Hemsworth).

Četiri gosta, jedan neobičan domaćin i još dva lika. Uz brojne obrate i tajne, u motelu El Royale teška vremena tek počinju. Tijekom jedne sudbonosne noći, svatko će imati posljednji priliku na iskupljenje, prije nego sve ode u pakao.

'Teška vremena u motelu El Royale' u distribuciji Blitza možete pogledati već danas, a svoje kinoulaznice možete kupiti na blagajnama kina ili na online stranicama.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare