To je to što me zanima!

Do 23. godine skinula se 100 puta: Voli pokazivati bradavice

Manekenka Kendall Jenner snimila je stotine editorijala i naslovnica magazina, a često se voli pojavljivati u izazovnim odjevnim kombinacijama koje otkrivaju više od dozvoljenog
Vidi originalni članak

Članica klana Kardashian - Jenner, Kendall Jenner, danas slavi svoj 23. rođendan. Osim po reality showu 'Keeping up with Kardashians', Kendall je poznata po svojoj manekenskoj karijeri koju je počela sa svega 14 godina. Prošle godine Kendall je proglašena najplaćenijom manekenkom svijeta na Forbesovoj ljestvici, a njezina godišnja zarada procjenjuje se na preko 30 milijuna kuna. 

Na impresivnoj listi dizajnera čije je revije nosila nalazi se Chanel, Alexander Wang, Vera Wang, Michael Kors, Dolce & Gabbana, Givenchy i brojni drugi dizajneri. 

Također, manekenka je snimila stotine editorijala i naslovnica magazina, a često se voli pojavljivati u izazovnim odjevnim kombinacijama koje otkrivaju više od dozvoljenog. 

Ove godine na Cannes film festivalu Kendall se pojavila u prozirnoj zelenoj haljini brenda La Perla i pokazala svoje savršeno isklesano tijelo. 

Na zabavu brenda Longchamp Kendall je još jednom odlučila pokazati svoje bradavice u prozirnoj haljini s elementima konja. 

Na snimanju editorijala za Love Magazin, mlada manekenka nije imala što skrivati. Slikala se ispred kamera u toplesu i crvenim kupaćim gaćicama. 

Još jedna haljina koju je Kendall obukla na Cannes Film Festival svakako je ona brenda Schiaparelli Haute Couture. Prozirna haljina bijelog tila izazvala je brojne rasprave, no moramo priznati kako Kendall u njoj izgleda zanosno. 

Osim prozirnih haljina Kendall voli i one dubokog dekoltea poput crne koju je nosila na godišnjoj zabavi magazina Vanity Fair. 

Po uzoru na haljinu koju je nosila Paris Hilton za svoj 21. rođendan, Kendall se također odlučila za sličnu verziju haljine koja više otkriva nego što otkriva. 

Otkad je prvi put pokazala grudi na modnoj pisti, Jenner si je odlučila na bradavice staviti piercing, a svoj 'nakit' rado pokazuje u prozirnoj odjeći. 

I u svakodnevnim odjevnim kombinacijama Kendall voli nositi prozirne bluze i odjeću. 

VIDI OVO! Trudna Meghan opet oduševljava svojim stilom: Ovo je njezinih 10 najtrendi trenutaka.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • 04.11.2018.

    Ma voli ona sigurno jos nesto ali bi bilo nepristojno to napisat

  • max2017 04.11.2018.

    poslati sve njih u Iran.....ovak "obučene"-normalno

  • Babaluji x 03.11.2018.

    ušo bi u nju ko budala u kredit ;-)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare