To je to što me zanima!

Dođite na otvorenje Adventa u Arena Centar

Arena Centar  poziva sve željne zimskih radosti na otvorenje Adventa u nedjelju, 27.11., ispred i unutar centra
Vidi originalni članak

Arena Centar  poziva sve željne zimskih radosti na otvorenje adventa  ove nedjelje, 27.11. ispred i unutar centra. Rasplesane maskote, klizačice,najpoznatija lica u gradu, DJ, disko kugla i brojna iznenađenja očekuju vas od 17 sati ispred glavnog ulaza u Arena centar.

Otvaranje adventa započet će dječjim karaokama i glazbenim natjecanjem za najmlađe. Uživajte u blagdanskim notama – obratite se našim hostesama, prijavite  se za jutarnje karaoke od 10 sati i osvojite vrijedne  nagrade.Tijekom poslijepodneva grijat će vas nastupi  Xmas Tria s Brunom Oberan.

Na ovogodišnjem Adventskom klizalištu očekuju  vas junaci Maskote.Hr-a, male klizačice iz Skating kluba LEDA, disko i fotografiranje na ledu, prigodni facepainting te figure od balona koje će za sve ledoljupce izrađivati klaun Balonko. A sve to će pratiti prepoznatljiv glas Saše Bunete koji svakodnevno nasmijava slušatelje Antene Zagreb kao Milivoj Lulek.

SUDJELUJTE U HUMANITARNOJ AUKCIJI

Tijekom adventa, Arena Centar uz podršku Večernjeg lista, organizira humanitarnu aukciju 50 slika koje su oslikali likovni umjetnici. Kompletan prihod od prodaje namijenjen je  Centru „Vinko Bek“.

I vi možete pomoći Centru za odgoj i obrazovanje „Vinko Bek“ kupnjom slika koje ćemo svakog tjedna sve do 31. prosinca plasirati u Večernjakovoj aukciji.

Kako kupiti sliku?  Posjetite online aukciju Večernjeg lista ili nedjeljom posjetite Arena Centar od 18 sati kada će se održavati aukcije uživo. Više na: www.vecernji.hr/bozicuarenacentru.

Idi na 24sata