Obavijesti

Show

Dođite na otvorenje Adventa u Arena Centar

Dođite na otvorenje Adventa u Arena Centar
4

Arena Centar  poziva sve željne zimskih radosti na otvorenje Adventa u nedjelju, 27.11., ispred i unutar centra

VIDEO

Arena Centar  poziva sve željne zimskih radosti na otvorenje adventa  ove nedjelje, 27.11. ispred i unutar centra. Rasplesane maskote, klizačice,najpoznatija lica u gradu, DJ, disko kugla i brojna iznenađenja očekuju vas od 17 sati ispred glavnog ulaza u Arena centar.

Otvaranje adventa započet će dječjim karaokama i glazbenim natjecanjem za najmlađe. Uživajte u blagdanskim notama – obratite se našim hostesama, prijavite  se za jutarnje karaoke od 10 sati i osvojite vrijedne  nagrade.Tijekom poslijepodneva grijat će vas nastupi  Xmas Tria s Brunom Oberan.

Na ovogodišnjem Adventskom klizalištu očekuju  vas junaci Maskote.Hr-a, male klizačice iz Skating kluba LEDA, disko i fotografiranje na ledu, prigodni facepainting te figure od balona koje će za sve ledoljupce izrađivati klaun Balonko. A sve to će pratiti prepoznatljiv glas Saše Bunete koji svakodnevno nasmijava slušatelje Antene Zagreb kao Milivoj Lulek.

SUDJELUJTE U HUMANITARNOJ AUKCIJI

Tijekom adventa, Arena Centar uz podršku Večernjeg lista, organizira humanitarnu aukciju 50 slika koje su oslikali likovni umjetnici. Kompletan prihod od prodaje namijenjen je  Centru „Vinko Bek“.

I vi možete pomoći Centru za odgoj i obrazovanje „Vinko Bek“ kupnjom slika koje ćemo svakog tjedna sve do 31. prosinca plasirati u Večernjakovoj aukciji.

Kako kupiti sliku?  Posjetite online aukciju Večernjeg lista ili nedjeljom posjetite Arena Centar od 18 sati kada će se održavati aukcije uživo. Više na: www.vecernji.hr/bozicuarenacentru.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane