To je to što me zanima!

Doba kratke izblajhane kose: Prepoznajete li našu pjevačicu?

Početkom godine otkrila je da uređuje farmu na koju se uskoro seli. Sama kreči zidove i lakira namještaj te ne planira snimati nove pjesme...
Vidi originalni članak

Ivana Banfić (48) koja je devedesetih nastupala pod umjetničkim imenom I Bee prisjetila se dobrih starih vremena.

- I Bee & TT. Jedna stara fotka je izronila odnekud na fejsu. Baš sam se razveselila kad sam ju vidjela - komentirala je pjevačica u opisu fotografije na kojoj pozira s plesačem Tomislavom Tržanom.

Banfić je u to vrijeme imala kratku izblajhanu kosu, a taj joj se imidž znatno razlikuje od današnjeg. Osim što se od tada fizički promijenila, napravila je i zaokret u glazbenom stilu.

Nakon trogodišnje pauze, pretprošlog ljeta je snimila singl za pjesmu 'Ranjene grudi'. Čini se kako je Ivani u tom periodu sve išlo za rukom jer je tada otvorila i svoju glazbenu školu za djecu, a izjavila je kako bi voljela otvoriti još dvije.

OKREĆE NOVU STRANICU Ivana Banfić otkrila: 'Dosta mi je grada i postajem farmerica'

Osim toga, nekoliko godina pohađala je školu za osobni razvoj kako bi dobila diplomu integrativnog terapeuta. Objasnila je kako je to tjelesno orijentirana psihoterapija koja se radi kroz razne tjelovježbe, vježbe disanja i kroz pokret.

Početkom godine otkrila je da uređuje farmu na koju se uskoro seli. Sama kreči zidove i lakira namještaj te ne planira snimati nove pjesme. 

WOOOW! One uskoro dolaze u Zagreb: Prekrasne zvijezde za kojima lude milijuni!

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 28.09.2018.

    Stvarno????? Zar nema ništa pametnije danas za objaviti????

  • FIĆERATI 28.09.2018.

    Tereza Kesovija ??

  • westsouth 28.09.2018.

    Jel to Brozovic haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare