To je to što me zanima!

Dobila je nadgrobni spomenik nakon više od godinu dana

Grob Whitney Houston je više od godinu dana bio neoznačen. Osim stihova, na grobu je ugravirano srce, datumi rođenja i smrti te Whitneyin nadimak Glas
Vidi originalni članak

Na grobu Whitney Houston (48) u američkom New Jerseyu stavili su nadgrobni spomenik u obliku suze i na njega upisali stihove njezine najpoznatije pjesme “Uvijek ću te voljeti”. Glazbeničin grob je više od godinu dana bio neoznačen. Osim stihova, na grobu je ugravirano srce, datumi rođenja i smrti te Whitneyin nadimak Glas. 

Ne zna se tko je podignuo spomenik.

Podsjetimo, Whitney Houston preminula je 11. veljače 2012. u hotelu na Beverly Hillsu. Mrtvu ju je u kadi s glavom ispod vode pronašla pomoćnica. U organizmu je imala tragove kokaina, marihuane, alkohola..., no uzrok smrti je slučajno utapanje.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • josip5555 16.07.2013.

    .prekrasna pjevačica predivnog glasa...prava diva. Nažalost, sječam se jednog intervjua osobe koja je tvrdila da je njezin osobni diler gdje tvrdi da je tolko trošila "bijelo" da je več i on bio zabrinut. ..strava.

  • kung fu panda 16.07.2013.

    šta je život reci mi prijatelju kuda odlazi zašto prolazi jer žao mi je čovjeka

  • femina 15.07.2013.

    žao mi je te žene, imala je takav raspon glasa da ti se koža naježi kad pjeva, ali jadna nije se znala oduprijeti paklu droge i onog idiota koji je bio ljubomoran na njezin uspjeh i onda je uvalio u sve to. mislim da više za njom žale obožavatelji nego obitelj, oni se kupaju u njezinom novcu

Komentiraj...
Vidi sve komentare