To je to što me zanima!

Dobili su drugo dijete, rodila ga surogat majka: Presretni smo

Elizabeth Banks devet je godina u braku s producentom Maxom Handelmanom. Paru je i prošle godine u u ožujku surogat majka rodila prvog sina. Presretni su
Vidi originalni članak

Zvijezda filma “Igre gladi” Elizabeth Banks (38) devet je godina u braku s producentom Maxom Handelmanom (39). Holivudski par u Los Angelesu dobio je drugog sina. Dječaka im je rodila surogat majka. Elizabeth i Max nazvali su ga Magnus Mitchelle.

- Ništa se ne može mjeriti s osjećajem kad tek rođeno dijete primite u naručje - napisala je na blogu. U ožujku prošle godine s Maxom je dobila sina Felixa. I njega je poput Magnusa rodila surogat majka.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • MarjanaKrstavac 17.11.2012.

    U njenom slucaju prvo karijera a onda djeca da sacuva liniju ma nema tog novca nego znajuci da nosis 9 mj. I uzmes ga u ruke .al opet j americi po meni ovaj zakon surogat majki nije los ipak ciniš dobro dijelo no kad bi doslo do nas jos olaksalo a vatikan isto tjera politiku.

  • feba 16.11.2012.

    Ne razumijem te surogat majke nikako.Kao da je tijelo aparat pa štancaš djecu za novce.

  • HoneyB 16.11.2012.

    Žalosno je da se upravo majke postavljaju kao moralne vertikale i daju si za pravo određivati kad bi netko i na koji način trebao postati majka. Naravno da je najlakše pretpostaviti da nije ni pokušavala ostati trudna i da je ovo njen izbor na očuvanje linije. A da je dotična Ivana Ivić iz Hrvatske, članica Roda ili neke druge udruge i bori se s neplodnošću, bilo bi suosjećanja do neba.

Komentiraj...
Vidi sve komentare